DuPont™ Corian® ile tasarımda sınırları zorlayan oteller

Hijyenik yapısı ve tasarımdaki pratikliği ile otellerde 30 yıldan fazla süredir tercih edilen DuPont™ Corian®, resepsiyondan yatak odalarına, banyolardan restoranlara kadar otellerdeki her alana temiz ve rahat bir atmosfer katıyor. Kimyasallara ve lekelere karşı dirençli yapısıyla otellerin ekstra hijyen gerektiren alanlarında sıklıkla kullanılan DuPont™ Corian®, mantar ve küf oluşumunu da engelliyor.

Temiz ve estetik otel odaları
Büyüleyici tasarım özellikleri sunan DuPont™ Corian®, pek çok renk seçeneğiyle tutarlı, sıcak ve davetkar otel odaları yaratmaya imkan sağlıyor. Esnek ve kolay şekil alabilen bir malzeme olması sayesinde oteller için planlanan tüm tasarımlara uyum gösterebilen DuPont™ Corian®, estetik odalara imza atarak otel misafirlerinde kalıcı etki bırakılmasına katkıda bulunuyor.

Tasarımın hijyenle buluştuğu banyolar
Sert ve gözeneksiz yapısıyla ek yerleri belli olmadan birleşen DuPont™ Corian®, hem şık hem de temizlemesi kolay yüzeyler sunuyor. Otellerin banyo yüzeylerinin yanı sıra duş, küvet, banyo aydınlatması gibi farklı alanlarında da kullanılabilen DuPont™ Corian®, otel banyolarında sınırları zorlayan tasarımların gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor.

Bar ve restoranlarda canlılık hissi
Her konsept ve tasarıma uygun renk seçenekleri ile mekanlara enerji ve hareketlilik katan DuPont™ Corian®, otellerin bar ve restoranlarında da farkını ortaya koyuyor. Hem otel restoranlarındaki masalarda hem de bar tezgahlarında kullanılan DuPont™ Corian®, ortama canlılık katarken hijyenden de ödün vermiyor.

Prestijli otellerin tercihi
Otellere sunduğu konfor ve estetikle dikkat çeken DuPont™ Corian®, bugüne kadar dünyanın önde gelen prestijli zincir otellerinde, konaklama temaları ile fark yaratan yerli şehir otellerinde ve yaz tatili otellerinde tercih edildi.

Uluslararası hijyen ve çevre sertifikalı
Hijyen performansı, SF International, The Royal Institute of Public Health ve LGA Qualitest GmbH kuruluşları tarafından belgelenmiş olan DuPont™ Corian®, ayrıca iç mekan havasının kalitesine katkı sağlaması bakımından The Greenguard Enviromental Institute tarafından Greenguard İç Mekan Hava Kalite Sertifikası’na uygun görüldü. Bu sertifika DuPont™ Corian®’ın uluslararası kabul görmüş emisyon kriterlerine uygunluğunu garanti ediyor. DuPont™ Corian® çevresel performansı ile GreenGuard®’ın yanı sıra, NAHB North American Builders Association, U.S. Green Building Council’s LEED® Green Building Rating System, Scientific Certification Systems, Ecospecifier bağımsız sertifikalarına da sahip. DuPont™ Corian® ayrıca dış cephe solid yüzey kaplaması olarak, İngiltere sertifikası CWCT 2012/050, Avis Technique sertifikası ATEC 2/11, CSTB tarafından verilen sismik sertifikaları ile en fazla sertifikayı almış ürün. Corian® malzemesi üreten tüm DuPont™ işletmeleri de katı atık etkisini sıfıra düşürüp geri dönüşüme kazandırdıkları için ISO 14001 sertifikasına sahip.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181