ECA'dan fotoselli bataryalara yeni tasarım!
E.C.A. yine bir yenilikle Türkiye’de ilk defa fotoselli bataryalarda aynı tasarımın 3 farklı boyuttaki standart, orta ve yüksek tip seçeneklerini tüketici beğenisine sunuyor.

Fonksiyonelliğin özgün E.C.A. tasarımıyla birleştiği fotoselli bataryalar, özellikle toplu yaşam alanlarında su tasarrufu ve hijyenik kullanım özellikleriyle öne çıkıyor. Üretimde çevreye olan hassasiyetini daima koruyan E.C.A.’nın fotoselli ürünleri, yüzde 80’e varan su tasarrufu sağlıyor. E.C.A. fotoselli bataryalar, yeşil bina sertifikasyonuna da uygun.

E.C.A., Türkiye’de ilk defa fotoselli bataryalarda aynı tasarımı üç farklı boyutta tüketicilerle buluşturarak mekanlarda estetiğin yanı sıra bütünlük arayanlara da hitap ediyor.

Restoran, otel, alışveriş merkezi, okul gibi ortak kullanım alanlarında hijyenin öne çıkmasıyla birlikte eller yıkanmadan önce ve temizlendikten sonra musluğa dokunmak gerekmediğinden fotoselli ürünler hijyen sağlamada daha da önem kazanıyor. Aynı zamanda gereksiz su tüketiminin de önüne geçerek hem doğayı korumaya yardımcı oluyor, hem de ekonomik olarak katkı sağlıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181