Edilgres'ten doğal taş serisi ‘Pietra Basaltina’
İtalya’nın prestijli seramik markası Edilgres’in, Kale’nin ileri teknolojisi ile hayata geçirdiği doğala en yakın serilerinden biri olan ‘Pietra Basaltina’, özgün ve yüksek kaliteli yapısıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor. 

İtalya’nın Bolsena Gölü bölgesindeki yüksek silikon içerikli magma kayasından ortaya çıkan bazalt taşı, Pietra Basaltina serisi ile yaşam alanlarına taşınıyor. Çok sert bir yüzeye ve porfirik yapıya (kayacı oluşturan tanelerin farklı boylarda olması) sahip demir gri renkli kaya, bu alanda geniş bir ürün portföyü sunan Edilgres’in uzmanlığı ile birebir seramiğe yansıtılıyor. 

Doğada bulunan taşların renk ve yüzey dokularının olduğu gibi korunduğu ve bu özel taşların orijinal güzelliğinin tekrar ortaya konulduğu bir üretim sürecinden geçen ‘Pietra Basaltina’ kullanıcıların kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181