En Büyük Yurtbay Seramik Showroom’u Basın Ekspres'te açılıyor!
Yurtbay Seramik, 1.600 metrekare alana sahip, iki katlı görkemli mekanında koleksiyonlarını tüm zenginlikleriyle bir arada sunmaya hazırlanıyor. Canlı mekan teşhirleri ile hazırlanan Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, koleksiyonların mükemmel rahatlık ve konfor içinde incelenmesine olanak tanıyor.

Kentin en önemli iş ve yaşam merkezlerinden İkitelli'ye yeni bir değer ekleyen, Basın Ekspres Caddesi cepheli showroom, havalimanına son derece yakın lokasyona sahip. Bu stratejik özelliğiyle İstanbul dışından ticari ortaklar kadar ihracat müşterilerinin de rahatça ulaşım, ziyaret ve bağlantılarını mümkün kılıyor.

Yurtbay Seramik - Çakmak Yapı Showroom, İstanbul'un iki ana arteri olan TEM ve E5 otoyollarının tam merkezinde: İstanbul Atatürk Havalimanı'na sadece 6 km., metro ve metrobüs hattına 5 km. yakınlıkta. Yanı başında alışveriş ve yaşam merkezleri, 5 yıldızlı oteller ve lüks konut projeleri yükselen showroom, Boğaziçi Köprüsü'ne 25 km., FSM Köprüsü'ne ise 25 km mesafede. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181