Eskitme ahşap dokusu en doğal haliyle mekanlarda!
Nitelikli ürün gamıyla yapılara yeni bir boyut kazandıran Kalebodur, eskitme ahşap dokusunun en doğal örneğini, yeni porselen karo serisiRenova Wood’ ile mekanlara taşıyor. Kalebodur, ahşabın dokusal estetiği ve porselen karonun malzeme gücünü bir araya getirdiği Renova Wood serisini; mimar, tasarımcı ve nihai tüketicinin beğenisine sunuyor. Renova Wood, doğal yüzeyler trendinden yola çıkan eskitme ahşap dokusunu 20x120 cm sırlı porselen karo özelliğiyle mekanlara taşıyor. 

Kalebodur, lüks segmentte, beyaz ve siyah renklerinde ürettiği Renova Wood porselen karo serisinin yüzey kalitesi ve boyutuyla yaşam alanlarında çarpıcı bir etki yaratıyor.  Mat sırlı porselen karo serisi Renova Wood; konut içi, banyo, teras, otel, ofis, kafe ve restoran gibi mekanlara sıcaklık katıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181