Evinizin havasını değiştirecek 5 renk önerisi!
İç açıcı bir renk seçerek boyadığınız her oda size huzur vererek aynı zamanda yaşam alanınızı ferahlatacak ve keyifli zaman geçirmenizi sağlayacaktır. Bunun için size yardımcı olacak Filli Boya iç cephe kartelasından 5 rengi sıraladık.



Lavanta
Işığı en iyi yansıtan renklerden biri olan lavanta, diğer renklerle kullanıldığında canlılık ve derinlik etkisi de yaratır. Dinlendirici etkisi nedeniyle özellikle yatak odalarında kullanılan lavanta, oturma odalarında kullanıldığında da sofistike bir görünüm yaratabilir.




Masal Pembesi®
Aslında oldukça güçlü bir renk olan pembeden kaçınmak dekorasyon yaparken neredeyse imkansız. Ama bunu yaparken de dikkat edilmesi gerek noktalar var. Tüm duvarları boyamak yerine tek bir duvarı Masal Pembesi®’ne boyayarak bu rengin zaman zaman yarattığı itici sevimliliğin önüne de geçebilirsiniz.



Atlas
Mavi tonlardaki Atlas renginin derinliği ve yoğunluğu kullanıldığı ortama şık ve sofistike bir görünüm kazandırır. Tüm duvarlarda kullandığınızda mekan, daha mimari bir görünüm kazanırken tek duvar da ya da derinlik vermek için kullandığınızda ise dekorasyona daha müsait bir zemin yaratır.



Sarmaşık
Gün içinde doğal ışıkla birleştiğinde sarı tonları açığa çıkaran yeşil tonlardaki Sarmaşık rengi, gün battıktan sonra da maviyi öne çıkararak hem sıcak hem de soğuk renk tonlarını içinde barındırır. Ayrıca dinlendirici etkisiyle her mekanda ferahlık sağlar.



Deniz Tuzu
Beyaz duvarlar, geleneksel görünüm ile birlikte doğru renklerle birlikte kullanıldığında oldukça modern ve minimal dekorasyonlara da zemin yaratır. Deniz Tuzu rengi ışığı çok iyi yansıtan bir renk olduğundan cesurca kullanabileceğiniz ve enerjisi yüksek bir renktir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz tuzu yaptırdım hiç istediğimi renkle alakasız eşyaları maalesef uymadı çok kötü oldu kimin hatası bilmiyorum katalog la alakasiz 5 yıl önce

banner182

banner181