Evinizin havasını değiştiren klima: Franke
Dünyanın lider en büyük eviye, armatür ve ankastre cihaz üreticilerinden İsviçreli Franke, şimdi de klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor. 100 yılı aşkın deneyimi ile her zaman çizgi üstü tasarımlar sunmuş, sadece satış anında değil satış öncesi ve müşteri memnuniyeti ödüllü servis ağıyla satış sonrasında kullanıcılarının yanında olmayı başaran Franke, Frame Klimalar ile teknoloji, modern tasarılar ve yüksek performansla evlere benzersiz bir konfor sunuyor.

SESSİZ, ÇEVRE DOSTU VE ESTETİK
DC Inverter teknolojisi ile üretilen kompresör iç ve dış ünite fanları sayesinde Franke klimaların hem iç hem de dış üniteleri maksimum sessizlik özelliğine sahip. Uyku modu, 1W stand-by elektrik tüketimi, turbo fonksiyonu, Çift yönlü su drenaj çıkışı ve -15, +50 derecede soğutma / ısıtma Franke Frame Klimalar’ın özelliklerinden birkaçı.

Ayrıca modern inverter teknolojisi ile enerji tasarrufu ve yüksek performans sunan Franke Frame Klimalar’ın soğutmada A++ ve ısıtmada A+ enerji sınıfı ürünleri tasarım ve performansın mükemmel uyumunu sağlıyor.

KONFORLU BİR KULLANIM VE ENERJİ TASARRUFU İÇİN BUNLARA DİKKAT EDİN:
- Mekanınıza uygun klima kapasitesi seçin,

- Isı yalıtımı iyi olan mekanlarda klimanız daha az enerji harcayacaktır,

- Klimanızın iç ve dış ünitelerini direkt güneş ışığı alan yerlere koymaktan kaçının,

- İç ve dış ünitelerin hava akışının engellenmemesi daha verimli kullanımı sağlar,

- Cihazınızın sıcaklığının çok yüksek veya düşük sıcaklıklara ayarlamak performans ve konfor kaybına sebep olacağından tavsiye edilmez. Oda sıcaklığının dış hava sıcaklığından 5-6 derece farklı olarak ayarlanması daha verimli çalışmayı sağlar,

- İç hava kalitesinin korunması için filtrelerin düzenli olarak bakımı ve değişimi yapılmalıdır.

- Cihazınızın uzun süre performanslı çalışması için iç ve dış ünitelerin bakımı düzenli olarak yapılmalıdır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181