Evlerine asansör konforu taşımak isteyenlere özel çözümler!
Asansör dünyasının lider isimlerinden Kleemann, evlerine asansör konforu taşımak isteyenlere HomeLifts serisi ile en ideal çözümleri sunuyor. Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, HomeLifts serisi içinde bulunan MaisonLIFT Plus, MaisonLIFT Basic, Maison T Plus ve Maison T Basic ile ev tipi asansör sistemlerine birçok yenilik getiriyor.

Tüm binalara asansör konforu…
Kleemann’ın HomeLifts serisindeki asansörler, her bina için özel çözümler üretiyor. Binanızda önceden asansör planlaması yapmış olmanız ya da hidrolik asansör kuyusu bulunması gerekmiyor. Çünkü Kleemann’ın HomeLifts asansör tasarımları, asansör için yer ayrılan binalarda olduğu gibi, asansör kuyusu olmayan binalarda da merdiven boşluğunda ya da bina dışında alüminyum kuyu seçenekleri ile çözüm sağlıyor. Ayrıca kuyu dibi ölçüsünde ve son kat yüksekliğinde sorun olan villalarda, iş yerlerinde, çatı dublekslerinde ve diğer tüm binalarda da kullanılabiliyor.

Dünyaca ünlü tasarımcıdan sıra dışı tasarımlar…
Kleemann’ın HomeLifts serisi, önde gelen otomobil markaları için yaptığı tasarımlarla dikkat çeken dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcı Andreas Zapatinas imzası taşıyor. Şaşırtıcı ve kalıcı bir iz bırakmak üzere dünyanın önde gelen endüstriyel tasarımcılarından Andreas Zapatinas ile birlikte çalışan Kleemann’ın yaşam alanları için ürettiği asansör tasarımları, uygulandığı her yere modern bir görünüm kazandırıyor. Birbirinden farklı tarzlarda hazırlanan modeller, her zevke uygun alternatifler sunuyor.

HomeLifts serisinde güvenlik, en önemli öncelik…
Kleemann’ın Avrupa standartlarına göre sertifikalanmış olan HomeLifts serisinde, güvenliğiniz en büyük öncelik. Mekaniksel ve elektriksel açıdan gerekli güvenlik tedbirleri, bakım yapacak teknik ekip için de en küçük detayına kadar düşünülmüş durumda. Sessiz çalışma, düşük enerji harcaması, basit ve kolay montaj, çok çeşitli kabin tasarımı seçenekleri, 2-6 kişi (180-450 kg) taşıma kapasitesi gibi özelliklere sahip olan HomeLifts serisi, engelli ve yaşlıların kullanımına da uygun olarak üretiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181