GROHE'den yeniden tasarlanan Eurostyle bataryalar
Çevreleri ile uyum içindeki dengeli biçimler – GROHE’nin Eurostyle batarya yelpazesi, Feng Shui’den esinlenen duyusal bir sanat eserini andırıyor. İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen bu tasarım klasiğinin üçüncü kuşağı, organik akışları, yumuşak kıvrımları ve doğal güzelliği ile öne çıkıyor. Özel bir detay olarak da, Eurostyle bataryaları ilk defa kromun yanı sıra parlak beyaz renkte de tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Eurostyle, en son teknik özellikler ile donatılmış olmasına rağmen makul fiyatlı lüks kategorisinde yer alıyor.

Doğal cazibeye sahip form ve fonksiyon
Kumanda kolu, çıkış ucu ve gövdenin, yumuşak formlu ve doğadan ilham alan bir üründe bir araya gelmesinin sonucunda ortaya anında göze çarpan duyusal kıvrımlara sahip bir siluet çıkıyor. Yedi derecelik eğime sahip kumanda kolu, bataryayı estetik bir heykele dönüştürürken aynı zamanda dinamik bir hafiflik de ekleyen oval açıklık ile dikkati üzerinde topluyor. Kumanda kolu, ergonomik biçimi sayesinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Entegre sıcaklık limitleyicili yeni 35 milimetrelik kartuşta, kumanda kolunun yumuşak şekilde çevrilmesini ve hem akış hem de sıcaklığın hassas şekilde ayarlanabilmesini sağlayan GROHE SilkMove® teknolojisi kullanılıyor.

Eurostyle, sürdürülebilir bir yaşam tarzı için de doğru seçim. Dakikada sadece 5,7 litreye düşürülen su tüketimi kıymetli kaynaklardan tasarruf edilmesine ve çevrenin korunmasına yardımcı oluyor. Batarya serisi, aynı zamanda sağlığı için sadece en iyisini isteyen herkese hitap eden yeni GROHE Zero teknolojisi ile birlikte de sunuluyor. GROHE Zero’nun gelişmiş su yolu teknolojisi, batarya gövdesinin içme suyuna kurşun ve nikel bırakmasını önleyerek bataryanın tüm ömrü boyunca maksimum kalitesini korumasını sağlamasıyla da diğer tüm teknolojilerden ayrılıyor.

Modern banyolar için çeşitlilik
Eurostyle, lavabo, küvet, duş ve bideler için çizilmeye dayanıklı parlak GROHE StarLight® Chrome ve krom detaylara sahip ışıltılı MoonWhite renklerinde sunuluyor. Lavabo bataryaların çıkış ucu yükseklikleri ise, çok farklı lavabo tiplerine uyması için S ile XL arasında değişiyor. Bu esnek seçenekler sayesinde, mütevazı tasarımları her ortama şık bir şekilde uyum sağlıyor.

Duyusal hatlar ve lüks dokunuş, sonsuz fonksiyonellik ve yenilikçi teknolojileri ile, GROHE’nin yeni Eurostyle batarya serisi günümüz banyolarına anında zarif bir hava katıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181