GROHE,  Sleep 2015’de en son ürünlerini sergileyecek!

GROHE, Sleep 2015 etkinliğinde otel iç mekanları için yeni ilhamlar sunacak
Uluslararası otelcilik sektörünün temsilcileri, her yıl ilham almak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere İngiltere’nin başkentinde bir araya geliyor. Bu yıl da 24-25 Kasım 2015 tarihlerinde, Londra’daki İş Tasarım Merkezi’nde 10. kez düzenlenecek olan Sleep 2015 etkinliği gerçekleştirilecek ve etkinliğin kurucu üyelerinden GROHE, ana sponsorluğunu sürdürdüğü Sleep 2015’de otelcilik sektörüne yönelik en son ürünlerini sergileyecek.

Otel banyolarının misafirlerine rahatlayıp enerjilerini yeniden toplayabilecekleri, samimi bir mekan sunması gerekir. Şık tasarımın yanı sıra, konfor, uzun ömür ve sürdürülebilirlik de önemli bir rol oynar. Yüksek kaliteli otel projelerinde mimarlar ile birlikte çalışma konusundaki köklü deneyime sahip olan GROHE, modern otel banyoları için geniş inovasyon yelpazesinden yararlanıyor. GROHE’nin “Sıcak Günbatımı” pembe altın rengindeki özel Grandera™ Koleksiyonu ve en üst düzey hijyen ve konfor sunan GROHE Sensia® klozet sistemi ile birlikte Sleep 2015’te sergilenecek ürünlerin başında geliyor. Ayrıca, planlayıcıların bataryalar ile lavaboları eşleştirmesine yardımcı olan ve özellikle kaynakların tasarruflu kullanımına imkan veren çözümlerden oluşan bir seçki ile tamamlanan GROHE BestMatch™ uygulaması da yer alacak. Sergide, GROHE’deki gelişim ve ilerlemenin şirketin tarihi ve geleneklerinde derinden nüfuz ettiğini gözler önüne seren “Teknoloji Uzmanları” reklam kampanyası da ziyaretçilerle bulıuşacak.

GROHE, Londra’da düzenlenecek bu özel etkinlikte bir kez daha mimarlar, tasarımcılar, otelciler ve planlamacılar ile etkileşim kuracak. Yeniden oluşturulan GROHE lüks VIP Lounge ise, ziyaretçilere sergiyi gezerken rahatlama fırsatını sunacak. Ayrıca, GROHE açılış gününün akşamı en özel otel projelerinin ödüllendirileceği Avrupa Otel Tasarımı Ödülleri’nde de yer alacak.

Son derece önemli bir ilham kaynağı ve yeni kişiler ile buluşmak için mükemmel bir platform sunun bu yılki Sleep etkinliği, bir defa daha global otel tasarım çevreleri için inovasyonların ortaya çıktığı önemli bir etkinlik olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181