Güçlü ısı yalıtım çözümü: Thermomanto Sistem 12 cm
Tüm dünyada artan enerji maliyetleri ve çevre kirliliği ile ilgili kaygılar, günümüz inşaat sektöründe enerji verimliliğini ve buna bağlı olarak yapının toplam enerji performansını önemli kavramlardan biri haline getiriyor. Bir yapının toplam ısı kaybında çatılar, önemli bir role sahip. Bu nedenle ısı yalıtım performansını artırmada, çatılarda yapılan "doğru ısı yalıtım" uygulamaları son derece önem kazanıyor.

Braas Çatı Sistemleri, yapının enerji performansı açısından önemli bir alanı olan çatıların enerji verimliliğini artırmak amacı ile yüksek performanslı ürünler sunmaya devam ediyor. Braas' ın bu amaçla geliştirdiği çözümlerden biri de, ısı yalıtımı (çatı mantolama) ürünü Thermomanto Sistem. Yüksek yoğunluklu, yüzeyi zırhlı, yüksek basma mukavemeti ile kar, rüzgar ve öz ağırlık gibi yüklere karşı yapısal bütünlüğünü koruyan, binili kenar profile sahip, ekstrüde polistren (XPS) özel tasarımlı ısı yalıtım plakası olan Thermomanto Sistem, 4, 5, 6, 8 ve 10 cm' den sonra şimdi de 12 cm kalınlık alternatifi ile sunuluyor.

R=3,85 m2.K/W ısı geçirgenlik direnci ile Thermomanto Sistem 12 cm, çatılarda enerji verimliliği ve tasarrufu açısından öne çıkıyor. Thermomanto Sistem üzerindeki yatay kanallar, herhangi bir alt yapı hazırlığına gerek kalmadan kiremit montajının hızlı ve düzgün olarak yapılmasını sağlarken; dikey kanallar ise kiremit altının etkin ve sürekli olarak havalandırılmasına imkan veriyor. Thermomanto Sistem, yeni çatılarda olduğu kadar, özellikle çatı yapısının komple değişim imkanı olmadığı çatı yenileme işlerinde de kolaylıkla uygulanabiliyor.

Braas’ ın sunduğu yüksek performanslı ısı yalıtım çözümleri ile hem çatılarda ısı köprüleri oluşması önleniyor hem de çatıların ısı yalıtım performansı ve enerji verimliliği artırılıyor. Enerji verimliliği artan çatılar sayesinde, ısıtma ve soğutma için harcanan bütçeler azalıyor ve çatı katlarında dört mevsim ideal yaşam konforu sağlayacak bir ortamın oluşturulması sağlanabiliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181