Günsan’ın metal şıklığı Blue Lake projesi'nde aydınlanacak!
8 Mayıs 2017, İstanbul - Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesi, Günsan’ın metal şıklığı ön plana çıkaran Modüler Inox serisi ile aydınlanacak.

Hayata geçirdiği inovatif çözümlerle, elektrik bileşenleri sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Günsan, inşaat sektörüne ve gayrimenkul projelerine değer katmaya devam ediyor. Günsan, yeşil ve maviyle iç içe, modern bir yaşam alanı sunan Blue Lake projesinde yer alan toplam 788 daire ve 22 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağlayacak.

Göl kıyısı şeridi, parklar, yürüyüş parkurları, spor sahaları, bisiklet yolları, restoran, kafe ve mağazaları ile karma proje niteliğinde olan Blue Lake’de, Günsan’ın yenilikçi ve modern tasarımıyla, metal parlaklığının yeni formu ile metal şıklık sunan Eqona Inox serisinin gümüş renkli modeli kullanılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181