Ham:m’dan kişiye özel tasarımlar!
İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından kurulan ID-İSTANBUL tasarım ofisinin yarattığı mekan ve binaların mobilya ve objeleri için bir tasarım ve üretim alanı olarak doğan ham:m, tasarımlarında izlediği farklı çizgisini ham:m dünyasını tercih eden kullanıcılarına verdiği hizmetlerle de sürdürüyor. ham:m plus ile bugüne kadar ev, ofis ve restoran gibi çok sayıda ticari mekanı kendi dünyasına özgü dekorasyon detaylarıyla yenileyen ham:m, aksesuardan duvar boyası renk seçimine, mobilya tasarımından ürün yenileme hizmetine kadar tüm konularda yönlendirici öneri ve uygulamalarda bulunuyor.

Ham:m dekorasyon felsefesi çerçevesinde mekanların mevcut konturlarının korunarak kişiye özel kaliteli ve zamansız tasarımlarla yenilendiği ham:m plus hizmetinde süreç, mekanın ziyaret edilerek fotoğraflanmasıyla başlıyor. İhtiyaçlar belirlendikten sonra mekana uygun ürünlerin kombine edildiği rölöveyle hazırlanan sunumun ardından süreç müşterinin fikir ve beğenisine göre şekilleniyor. Kumaş seçiminden aydınlatmaya, mobilya seçiminden duvar boyasına kadar tüm detayları kapsayan ham:m plus, ürünün mekanda nasıl duracağını görmek isteyen müşteriler için tasarımlarla birebir temas olanağı da tanıyor. İhtiyaç duyulan obje alternatifleri ham:m tarafından mekana götürülerek deneyimleniyor ve ardından müşterinin fikir ve taleplerine göre önerilerde bulunuluyor. Ürünlerde meşe ağacının ve sadece 4 çeşit mermerin tercih edilmesi, duvar boyalarında mavi, gri, beyaz renk kodlarının kullanılması gibi ham:m standartlarının uygulandığı ham:m plus, mekan dekorasyonunda ham:m’ın özgünlüğü dışına çıkmak istemeyen herkese sunulabiliyor.

Ham:m plus hizmeti bünyesinde iç mekan dekorasyonu için mobilya, aksesuar gibi ihtiyaçlarla ham:m’a gelen iç mimarlara, ürün alternatiflerinin yanı sıra dekorasyon kurguları da sunuluyor. Hazırlanan plan çerçevesinde aydınlatma, mobilya ve aksesuar gibi ihtiyaçlar kapsamında oluşturulan mekan kurguları iç mimarlar ile paylaşılarak süreç ilerletiliyor. Tasarım ve iç mimarlık hizmetini herkes için ulaşılabilir kılmayı hedefleyen ham:m plus, ham:m ürünlerini tercih eden ve yaşam felsefesini benimseyenlere sunduğu dekorasyon önerileriyle zamansız mekanlara imza atıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181