Huzurlu bir yatak odası için dekorasyon önerileri!
Filli Boya, yatak odalarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere öneriler sunuyor.Yatak odanızın şık olması kadar huzurlu olması da önemli. Rahat bir atmosfer yaratmak için önerilerimize göz atabilirsiniz.

Renk

Uzmanlar uyku problemi yaşayanlar için parlak ve koyu renklerden uzak durulmasını öneriyor. Doğal ve pastel tonlar yatak odanızda sakinleştirici bir etki yaratıyor. Mobilyalarınızda koyu renk tercih ederseniz duvarlarınızda açık renkler kullanabilirsiniz. Yatak odanıza en uygun rengi bulmak için filli boya Renxmatik İç Cephe Renk Kartelâsı’ndan yararlanabilirsiniz. Kartelada bulunan Kırık Beyaz, Lületaşı, Aki, Ihlamur renklerini güvenle kullanabilirsiniz.

Işık

Yatak odanızda ışığını ayarlayabileceğiniz aydınlatma elemanları kullanmanızı, daha kaliteli bir uyku için parlak ve beyaz ışıktan kaçınmanızı öneririz. Sarı aydınlatmalar odanızda modern ve romantik bir atmosfer yaratacaktır.

Yatak

Yatağınızın ortopedik olması kadar tarzı da önemli. Yatağın rengine, malzemesine ya da şekline karar verirken odanın büyüklüğü ve duvar rengini de dikkate almalısınız.

Nevresim

Nevresim alırken kumaş türünü göz önünde bulundurmayı unutmayın. Polyester ya da naylon yerine %100 pamuklu olmasına dikkat edin. Huzursuz uykuların sebebi kalitesiz kumaşlar olabilir.

Mobilya

Uyuduğunuz yerin ferah olması önemli. Hantal ve büyük mobilyalar uyku problemine yol açabilir. Kıyafetlerinizi boydan boya dolaplar yerine açık raf sistemlerinde ya da farklı bir odada saklamanızı öneririz.

Organizasyon

Üst üste kıyafetler, buruşuk yatak örtüleri, şifonyerin üstüne yayılmış makyaj malzemeleri rahatsız edicidir. Bu kaosa bir son verin ve yatak odanızın diğer odalardan farklı olarak “her zaman” düzenli olmasına dikkat edin.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181