Intema Mutfak'ta %40 indirim sunan bahar kampanyası!
İdeal mutfak yaşamını uzmanlıkla tasarlayan İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlatacağı ve 30 Haziran’a kadar devam edecek Bahar Kampanyası ile mutfağını ve ankastre setini yenilemek isteyenlere cazip indirimler sunuyor. Bahara taze bir başlangıç yapmak isteyenler, İntema Mutfak’ın Nisan – Haziran dönemini kapsayacak kampanyası ile 12.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli %40’a varan indirimlerden yararlanabiliyor.

Mutfağındaki ankastre setini yenilemek isteyenleri unutmayan İntema Mutfak, 12.000 TL – 16.999 TL tutarında alışveriş yapanlara, %25 indirimle birlikte, 2.670 TL değerinde Siemens ankastre setini; 17.000 TL üzerinde alışveriş yapanlara yine %25 indirimle birlikte 4.255 TL değerinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan Siemens ankastre setini hediye ediyor.

Haziran sonuna kadar İntema Mutfak mağazaları ve İntema ürünleri satan yetkili bayilerde de geçerli olacak kampanyadan Yapı Kredi World kart sahipleri, 9 aya kadar taksit imkanının yanı sıra 15.000 TL’ye kadar garanti kredi kullanımı avantajından da yararlanabilecekler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181