İstanbul'un en kalorili evi gingerhouse sergileniyor!
Yolunuz Gümüşsuyu’na düşerse mutlaka CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’a uğrayın. Eşsiz Boğaz manzarasına, keyifli 5 çaylarına ve şehrin en iyi teras restoranı Izaka’ya sahip olan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, 2019’u sevdikleriyle birlikte ‘en tatlı’ şekilde karşılamak isteyen misafirleri için çok özel bir sürpriz hazırladı. ‘Yeni yıl ruhunu yansıtan lezzetlerden biri olan zencefilli kurabiyeleri kullanarak muhteşem bir ev yaptı.

2 bin 500 parça kurabiye kullanılarak yapılan 3.3 metre yüksekliğindeki evin yapımında 32 kg bal, 32 kg toz şeker, 80 kg un, 20 litre süt, 270 yumurta, 8 kg arap sakızı, 10 kg bitter çikolata, 30 kg renkli draje, 100 adet baston şeker kullanıldı. Yaklaşık 1,211,181 kaloriyle aynı zamanda İstanbul’un en kalorili evi olan gingerhouse Aralık ayı sonuna kadar CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’da sergilenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181