Jumbo İzmir Optimum'da!

2015 yılında yeniden yapılanma süreciyle birlikte ürün gamını geliştiren ve mağazalaşma çalışmalarına hız veren Jumbo, yeni mağazalarıyla artık tüketicilerine daha yakın. Ekim ayında Ankara Cepa ve İstanbul Optimum Outlet mağazalarının açılışını gerçekleştiren Jumbo, Kasım ayında da İzmir Optimum, İzmir Mavişehir ve Bodrum mağazalarını açmaya hazırlanıyor.

Yenilenen Jumbo, çatal-kaşık-bıçak ve aksesuar grubunun yanı sıra porselen ürünlerde de tüketicilerine yeni ve farklı alternatifler sunuyor. Jumbo ayrıca tasarıma önem verdiği, geniş bir yelpazede hazırladığı ürün gamıyla HORECA (hotel-restaurant-cafe) sektöründe de kendini hatırlatıyor. Horeca kanalında yenilikçi renkli ürünler ve ahşap görünümlü kusursuz hijyen sağlayan porselen steak sunum tablaları sektörün en dikkat çekici ürünleri olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181