Kale Çelik Kapı'da indirim fırsatı!
Türkiye'de güvenliğin adresi Kale Çelik Kapı; Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan indirim kampanyası ve ödeme kolaylıkları ile güvenli, şık ve aynı zamanda ekonomik bir kapıya sahip olmak isteyenleri bekliyor. “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla, farklı renk ve modeldeki kapıları tüketiciyle buluşturan Kale Çelik Kapı, mekana ve kişisel tercihlere uygun model seçenekleri sunuyor.

Kişisel tarzını yansıtmak isteyenlere özel kapılar
Kişisel tarzını kapılara yansıtmak isteyenlere de alternatifler sunan Kale Çelik Kapı, Deco, Retro, Country Model ve Twins seçenekleri ile ev içerisindeki vintage, country ve modern tarzdaki dekoratif öğelerini kapılara taşıyor. Anadolu’nun değişik motiflerini sevenler ise Saray Kapısı, Antik Kapı ve Anatolia gibi modellerle Anadolu rüzgârını kapılarına getiriyor.

Hırsızlığa karşı güvenlik seviyesi en yüksek kapı
Türk Standardları Enstitüsü (TSE) laboratuvarlarında test edilen ve 6. Seviye güvenlik seviyesine sahip tek kapı üreticisi olan Kale Çelik Kapı, üstün teknolojisi sayesinde hırsızlığa karşı güvenlik seviyesi en yüksek kapı olma özelliğine sahip. Montaj ve satış sonrası hizmetleri ile yüksek kalite sunan Kale Çelik Kapı, ev ve işyerleri için uygun ebat ve renklerde birçok ürünüyle Türkiye’de güvenliğin adresi olmaya devam ediyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için; www.kalecelikesya.com.tr adresinden size en yakın bayiyi bulabilir ya da 444 0 243’ten bilgi alabilirsiniz.
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181