Kale'den ‘Icon Mini’ serisi ile banyolarda şık bir ambiyans!
Kale, Ece Yalım Design Studio tarafından tasarlanan ‘Icon’ koleksiyonu ile banyoları sıra dışı bir görünüme kavuşturuyor. Kişiselleştirmeye uygun şık çözümleriyle kullanıcının hayatını kolaylaştıran ‘Icon Mini’ serisi, çağdaş iç mimarinin izlerini banyolara yansıtıyor.

Kale ‘Icon Mini’ serisi, şıklığı, zarafeti ve kaliteyi ürünlerin dokusunda, detaylarında ve işçiliğinde görmek isteyen tüketicilere hitap ediyor. Küçük hacimli banyolarda kendine kolayca yer edinebilen seri; minimalist ve ikonik tasarımıyla modern yaşam tarzına uygun bir ambiyans yaratıyor.

İkonik ve heykelsi formu ile dikkat çeken ‘Icon Mini’ serisi, hassas detaylarıyla Kale kalitesini vurguluyor. Havluluk ve aplik gibi alışılmış aksesuarlara, yeni kullanım alanları öneren, mobilyaya entegre metal etajer ve aydınlatmalı duvar ünitelerinin eklendiği seride, aksesuar çeşitliliği kullanıcılara banyolarını kişiselleştirme şansı veriliyor.

‘Smart Edge’ lavabolar banyodaki şıklığı tamamlıyor
Kale’nin bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olarak sunduğu ‘Icon’ koleksiyonunda yer alan 5,5 milimetre kenar inceliğindeki ‘Smart Edge’ lavabolar da, estetik ve fonksiyonel yapısıyla banyolardaki şıklığı tamamlıyor. Daha az hammadde ve enerji ile üretilen doğa dostu ‘Smart Edge’, aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif yapısıyla da öne çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181