Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda!
Türkiye seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor. Kuruluşundan itibaren seramik sektörüne katkıda bulunan Kaleseramik’in bu yıl 60. yılını kutladığını belirten Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan, “Kaleseramik olarak, her biri alanında öncü markalarımızla bu yıl da trendlere yön verirken, farklı yaşam tarzlarına hitap eden şık ve işlevsel çözümlerimizi tüketiciyle buluşturuyoruz. Büyük ebatlı karo üretiminin daha da önem kazandığı günümüzde, tüketiciye en fazla ürün seçeneği sunan firma yine Kaleseramik oldu. Kaleseramik Ar-Ge Merkezi’nin uzun araştırmaları sonucunda, bu yıl hijyen konusunda çok önemli bir projeyi hayata geçirdik. 2017 yılı itibarıyla tüm vitrifiye ürünlerimizi, bakteri oluşumunu engelleyen SmartHijyen özelliğiyle üretiyoruz” dedi.

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale markalarının yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres’in en yeni serileriyle katılıyor. 8-12 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenen UNICERA’da, I-am İstanbul ve Kaleseramik Teşhir Tasarım Ekibi’nin ortak çalışması ile hazırlanan dev Kale standında, en yeni ürünler alternatif kullanım alanlarından örneklerle sunuluyor. 

Uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik’in, Avrupa’da ilk 3, dünyada ise ilk 12 dev firmadan biri olduğunu vurgulayan Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı H. Derya Ercan, “İleri teknoloji ile ürettiğimiz farklı renk ve ebatlardaki karolarımızla birlikte; vitrifiye ürün ailesi, banyo mobilyaları, armatür ve duş sistemlerine kadar geniş bir ürün grubu ile bu yıl da çok iddialıyız. Prestijli markalarımızın yenilikçi ürünleriyle mekanlara yeni bir soluk getiriyoruz” diye konuştu.

Kale Banyo, ‘SmartHijyen’ ile bakteri oluşumunu önlüyor
Kaleseramik’in UNICERA’da katılımcılara sunduğu en önemli yeniliklerden birinin SmartHijyen olduğunu vurgulayan H. Derya Ercan, “Konutlardan işyerlerine, restoranlardan otellere, spor salonlarından alışveriş merkezlerine kadar birçok ortak yaşam alanında kullanılan klozet, lavabo, pisuvar, klozet kapakları gibi tüm vitrifiye ürünlerini, artık Kale SmartHijyen özelliğiyle sunuyoruz.

Sektörde önemli bir yenilik olan SmartHijyen özelliğinin, bağımsız laboratuvarlarda yapılan testlerde yeni bakterilerin oluşumunu engellediği ve var olan bakterilerin hücre yapısını bozarak yok ettiği kanıtlandı. SmartHijyen ürünlerimizde kullandığımız özel ‘sır’ın içinde bulunan nano boyuttaki gümüş iyonlar , bakterilerin hücre yapısını bozuyor, mevcut bakterileri yok ediyor ve yeni bakterilerin oluşmasını da önlüyor. SmartHijyen, Kale Banyo’nun hayata geçirdiği tüm vitrifiye ürünlerinin kullanım ömrü süresince antibakteriyel özelliğini ilk günkü gibi koruyor. Tüm ürün gruplarına Çevresel Ürün Deklarasyonu ‘EPD’ alan ilk Türk firması Kaleseramik olarak; şimdi de tüm vitrifiye ürünlerimizi, SmartHijyen özelliği ile üretip tüketiciyle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Büyük ebatlı karoda en fazla seçeneği biz sunuyoruz
Kaleseramik’in büyük ebatlı karo üretimi için yeni fabrika yatırımları yaptığına dikkat çeken H. Derya Ercan, “Temmuz 2016’da Kaleseramik’in yeni granit fabrikasının açılışının yapıldığı törende, ikinci Sinterflex fabrikasının da temeli atıldı. Yepyeni bir teknolojiyle yüzde 20 enerji tasarrufu sağlayan, yıllık 7 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip granit fabrikamız ile ürün gamımız daha da zenginleşti. Büyük ebatlı karo üretiminin daha da önem kazandığı günümüzde, tüketiciye en çok ürün seçeneği sunan firma yine Kaleseramik oldu” dedi. 

Çanakkale Seramik yeni ürünleri ile fuarda fark yaratıyor
Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, 34x111, 60x60, 20x120 cm ebatlarındaki yeni koleksiyonu Wabi, bu yılın çok konuşulan ürünlerinden biri olacak. El işçiliği odaklı malzemelerden esinlenerek hayata geçirilen, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi, premium segment müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirildi. Ayrıca Çanakkale Seramik, son dönemin trendi boyalı ahşabın yansımasını da, Village serisinin porselen karoları ile yaşam alanlarına taşıyor. Çimento etkisinin en sade sunumlarından biri olan Vivien serisi ise parlak ve pürüzsüz dokusu sayesinde mekanlarda ferahlık hissi yaratıyor. Çanakkale Seramik, tekstil ve çimento dokusunu mekanlara yansıtan Vera serisi ile alışılmışın dışında bir tasarım sunuyor, son dönem trendlerini tüketiciyle buluşturuyor. 

Kalebodur, büyük boyutlu porselen karo ailesi ile bu yıl da iddialı
‘Full body porselen karo’ denince akla ilk gelen marka olan Kalebodur, bu yıl büyük boyutlu porselen karo ailesine yeni seriler ekledi. Özellikle seramik sektöründe yepyeni bir boyut olan 80x160 cm ebatlı ürünler ve parlak porselen karo üretimi ile Kalebodur, büyük porselenin ihtişamını mekanlara taşıyor.

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Core White, Silver River ve Savana serilerinden oluşan Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla yaşam alanlarına taşıyor. Balıksırtı ahşap döşeme trendinden yola çıkılarak hayata geçirilen 60x120 boyutlarında, mat full body porselen karo serisi Fishwood, tüketici ile buluşuyor. Ayrıca tekstilin dokusal estetiği ile porselen karonun malzeme gücünü bir araya getiren ve bu zıtlığın uyumu ile çarpıcı bir etki yaratan Juutan serisi, Adını doğanın izlerini en güzel şekilde yansıtan oniks taşından alan ve hem klasik hem de modern mekanlar yaratmaya imkan sağlayan Onyx serisi, ahşabın doğal görünümünü porselen karonun sağlamlığıyla buluşturan Woodstone, ahşabın en saf ve natürel etkisini yansıtan Uddo, porselen dayanıklılığı ve teknolojisi ile ışıldayan Nest, akarsuların aşındırdığı kaya formlarından esinlenerek hayata geçirilen porselen karo serisi Nashville, İtalya’daki Susa vadisinin güçlü, keskin ve sert duruşunu zengin taş dokusuyla temsil eden Val di Susa da, fuarda katılımcıların beğenisine sunuluyor.

Kale Banyo’dan bütünsel çözümler
Banyoda geçirilen zamanı daha konforlu ve keyifli hale getirmeyi hedefleyen Kale Banyo, bu amaçla çağdaş, dekoratif, fonksiyonel ve kullanıcı dostu tasarımların en güzel örneklerini ‘Banyoyu banyo yapan her şey Kale’de’ sloganıyla tüketicinin beğenisine sunuyor. Bu yıl sunulan canlı mekanlarda bütünsel dilini aktarmayı sürdüren Kale Banyo, yenilikçi ürünleri ile tüketicilerin konfor, estetik ve işlevsellik ihtiyaçlarına optimum çözümler getiriyor. Alışılmış banyo tasarımına farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor. Kale Banyo’nun, orta segmentte depolaması yüksek bir koleksiyon olarak hayata geçirdiği Arte, sitilize edilmiş modern Selçuklu çizgileri ile aşırıya kaçmadan modern bir klasik izlenimi veriyor. Batılı ve maskulen çizgileri banyolara taşıyan Miro ve yalın tasarım dili ile sentezlenen yeni koleksiyon Anglosaxon koleksiyonu da fuarda tüketiciyle buluşuyor.

Kullanıcı kendi banyosunu tasarlıyor
Kale, ‘sanal gerçeklik’ teknolojisiyle gerçek banyo mekanı deneyimini tüketicinin ayağına götürüyor. Önceki yıl sektör bazında dünyada bir ilke imza atılarak hizmete sokulan ‘Kale 360’ programının yeni versiyonu ile sanal gerçeklik uygulaması ‘Kale Vizyon’ da ziyaretçilerin kullanıma sunuluyor. ‘Kale360.com’ uygulaması ile binlerce ürün arasından seçim yapabiliyor, beğendiğiniz ürünleri kolayca planınıza ekleyebiliyor ve banyonuzu gerçek haliyle görüntüleyebiliyorsunuz. Dijital ortamda dizayn edebildiğiniz banyonuzda, ürün konumlandırmalarını tek tek test edebiliyor ve bütçe çıkarabiliyorsunuz.‘Kale360.com’da tasarladığınız banyonuzu, ‘Kale Vizyon’ ile deneyimleyebiliyorsunuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181