Kırıp dökmeden tadilat yapmak mümkün
Yapı sektöründe 43. yılını kutlayan Kalekim, geliştirdiği ürünlerle tüketici ve profesyonellerin hayatını kolaylaştırarak, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Kalekim’in, seramik üzeri seramik uygulamaları için en ideal çözüm olarak sunduğu ‘Dolgulu Astar’, yapı sektöründe önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

Tadilat korkusu bitiyor
Tadilat yaptırmak isteyen ancak evinin kırılıp dökülmesinden ve sürecin uzamasından korkan ev hanımlarının yanı sıra, sektör profesyonellerinin de hayatını kolaylaştıran ‘Kalekim Dolgulu Astar’, güçlü performansıyla öne çıkıyor.

Balkon, teras, mutfak ve banyolarda seramikleri kırıp dökmeden yenilemek isteyenler için de ideal bir malzeme olan ‘Dolgulu Astar’, prüzsüz ve parlak zeminler üzerine seramik yapıştırılması için prüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini artırıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181