Klimada Deluxe Tercih!
Türkiye’nin turizm cenneti Antalya’daki yatırımlarıyla hızla büyüyen Emir Hotels’e ait 374 yatak kapasiteli The Sense De Luxe Hotel, misafirlerine çevreci yaklaşımdan ödün vermeden üst düzey konfor sağlama felsefesiyle oluşturduğu tesislerinin iklimlendirme sistemlerinde Mitsubishi Electric’i tercih etti. Mitsubishi Electric’in 1000 adet ince gizli tavan tipi iç ünitesi ile tesislerinin iklimlendirmesini sağlayan Emir Hotels, müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmayı hedeflerken, çevreye duyarlı ve tasarruflu ürünler kullanıyor.

The Sense De Luxe Hotel, iç mekan iklimlendirmelerinde Mitsubishi Electric’in düşük enerji tüketimi ile yüksek verimlilik sağlayan, düşük karbon salınımı ile çevreye dost VRF sistemlerini tercih etti. Daha ferah bir iç ortam için otel odalarında düşük statik basınçlı ince gizli tavan tipi VMS1-L kodlu cihazları kullanan otel, bu iç ünitelerin daha fazla tavan yüksekliğine imkan vermesi ve 200 milimetre inceliğe rağmen 22 desibel ses seviyelerine düşebilmesinin avantajını yaşıyor.

Yaşam alanlarında yüzde 100 temiz hava
Otelin genel mekanlarında orta statik basınçlı gizli tavan tipi VMA cihazlar kullanılırken, taze hava ihtiyacı olan bölümlerinde ise yüzde 100 taze hava beslemesi ile çalışabilen VMH-E-F cihazlar tercih edildi. Toplantı salonu, sinema, ofisler ve fitness salonu gibi ortak yaşam alanlarında hem nem hem de ısı dengelemesi yapma özelliğiyle diğerlerinden ayrışan Mitsubishi Electric Isı Geri Kazanımlı Lossnay ürünlerinin verimliliğine ve sessizliğine yer verilirken, PUHY-EP-YJM serisi dış üniteler sahip olduğu düşük ses seviyeleri ile açık alanlarda da konforun korunmasını sağladı.

Xanthe Resort & SPA da Mitsubishi Electric’le yenilendi
Üstün teknolojiye sahip çevreci ürünlerinin yanı sıra çözüm odaklı profesyonel çalışmaları ile de müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan Mitsubishi Electric, Emir Hotels’in bir başka oteli olan Xanthe Resort & Spa’da kullanılan klima sistemlerinin yenilenme sürecinde de yer aldı. Daha önce sık sık kompresör kaynaklı arızalar nedeniyle servis dışı kalan sistemler yerine Mitsubishi Electric kalitesinin tercih edildiği Xanthe Resort & Spa’ya 343 adet iç ünite ve 46 adet yüksek verimli PUHY-EP-YJM serisi dış ünite yerleştirildi.

Otelin lobi kısmına uygulanan, kış aylarında daha konforlu ve tasarruflu ısınma sağlayan Mitsubishi Electric Heat Pump kazan sistemleri, havadan temin edilen enerjiyi verimli bir şekilde kullanabilen ısı pompası teknolojisi ile sıcak su elde ediliyor. The Sense De Luxe Hotel’in yüksek tavanlı olması sebebiyle tercih edilen Heat Pump kazan, sürekli ısıtma teknolojisine sahip yapısı ile -20 derece dış ortam sıcaklığında dahi sıcak su ihtiyacını karşılayabiliyor ve bu sistem 4.13 COP değeri ile yüksek ısıtma veriminde çalışabiliyor. 70 derece sıcaklığa kadar su ısıtabilen kazan sistemi ayrıca çoklu olarak da bağlanabiliyor.

Hijyenik, çevreci ve ekonomik
Çevreci konsepti ile dikkat çeken The Sense De Luxe Hotel’de, inovasyonları ve yeni teknolojileriyle üstün kalitede çözümler sunan Mitsubishi Electric’in 15 adet Jet Towel el kurutma cihazı da kullanıldı. Böylece lobi ve restoranların lavabolarında 10 saniye kadar kısa bir sürede ellerin kurumasını sağlayan Jet Towel ile hem tesisin enerji tüketiminde önemli oranda tasarruf sağlanıyor hem de çevre hassasiyeti korunuyor. Otel misafirlerinin el kurutma ihtiyaçlarını hijyenik ve tasarruflu bir şekilde karşılayabilmelerine imkan sağlayan Jet Towel, düşük ses seviyesi, düşük enerji tüketimi ve kolay bakım avantajına sahip olmasının yanında farklı renk seçenekleri sayesinde mekanların ruhuna da uyum sağlıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181