Kolay silinen ve leke tutmayan boya: Sil-Pak!
Tarihi Hüsrev Kethüda Ortaköy Hamamı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Katsampouris, şunları söyledi:
“60 yılı aşkın süredir olduğu gibi 2016’da da yenilikçi yaklaşımlarımızla, tüketiciyi önemseyen ve onların hayatını kolaylaştıran ürünler sunmaya devam ediyoruz. Tüketici ihtiyaçlarına göre, üstün teknolojik altyapımızla geliştirdiğimiz hayatı kolaylaştıran yepyeni ürünlerimizle yine sahnedeyiz. Bugün burada Türkiye’de leke tutmayan teknoloji ile geliştirilmiş Marshall Sil-Pak ile bakterilere karşı yüzde 99 koruma sağladığı Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan Gümüş İyonlu Marshall Antibakteriyel’i tüketicilerimizin beğenisine sunmanın gururunu yaşıyoruz.”

AkzoNobel Marshall Pazarlama Müdürü Pınar Adabağ, tüketicilerin kolay silinebilir, leke tutmayan, silerken zarar görmeyen ve parlak görünümünü kaybetmeyen bir boya ihtiyacına cevap vermek için Sil-Pak’ı geliştirdiklerini belirtti.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181