Koleksiyon’un yeni Ankara merkezi açıldı!
Koleksiyon, Ankara’da ilk kurulduğu andan bugüne ‘yüksek kalitede mobilya mimarisini yaratmak üzere, fikirleri, standartları, tasarım konseptlerini bir araya getiriyor. 70'li yıllardan itibaren endüstri ürünlerinden çok düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan marka; tarihe ve kültüre tekrar bakarak bilgiye, biçimlere, renklere dokunmak; erdemlere, anlamlara hitap etmek ve mükemmeli aramak üzere çıktığı yolculuğu sürdürüyor.

Yakın zamanda Amerika, Almanya, İngiltere, Azerbaycan gibi önemli coğrafyalarda yaptığı yurt dışı yatırımlarıyla dikkat çeken ve ‘Yılın Global Markası’ ödülüne layık görülen Koleksiyon, yurt içindeki yatırımlarını devam ettiriyor. Markanın Ankara’daki merkezini yepyeni bir alana taşıması son dönem yenilikleri arasında öne çıkıyor.

Koleksiyon Yeni Ankara Merkezi; kurucu Mimar Faruk Malhan, Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan, Genel Müdür Hasan Tici ev sahipliğinde mimarlık, tasarım, kamu ve iş dünyasından çok sayıda seçkin konuğun katıldığı özel bir davetle açıldı. Açılışa katılanlar, Koleksiyon’un yeni tasarımlarını bu yeni, ferah merkezde yakından deneyimleme fırsatını bulurken müzik dünyasının önemli isimlerinden DJ Murat Tokuz açılışın ritmini belirledi.

Koleksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Doruk Malhan, markanın temellerinin atıldığı Ankara’da, yeni bir merkez açmanın kendilerini heyecanlandırdığını belirterek hedefleri hakkında şunları söyledi: “Kurulduğumuz 70’li yıllarından başından bu yana sürekli kendini yenileyen ve gelişim eğilimini sürdüren bir marka olduk. Şu anda yurt içinde 11 noktada, yurt dışında ise 24 ülkede operasyonlarımızı yürütüyoruz. Yurt içindeki büyümemizi sürdürüyoruz ve Ankara’daki yeni merkezimiz bunun göstergelerinden biri. Son iki yılda yüzde 20 oranında büyüdük. 2015’i yüzde 25 büyüme oranı ve 160 milyon TL ciro ile tamamlamayı hedefledik. Yeni yaptığımız ofis ürün lansmanımız hem ülkemizde hem de yurt dışında büyük ses getirdi. Önümüzdeki günlerde 2016 Ev Serisi’nin lansmanını yakında yapacağız ve bu koleksiyonumuzun da yoğun ilgi göreceğine inanıyorum. Bu yeni Ankara merkezimizin bunlara tanıklık etmesini temenni ediyorum.”

Farklı Sektörlere Yönelik Yüzlerce Tasarım Aynı Çatı Altında
Toplam 9.000 m² alan üzerine kurulu yeni Koleksiyon Ankara Merkezi 6400 m²’lik teşhir alanında sahip. 6 katı teşhire ayrılmış 8 katlı bu yapıda proje ve perakende satış ekiplerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir grup hizmet verecek. Malzeme ve ölçü değişkeninden bağımsız olarak konutlara yönelik 200’ün üzerinde ev ve tamamlayıcı ürün tasarımı; eğitim, kamu, finans, sağlık, turizm gibi sektörlere hizmet edecek 100’ü aşkın ofis ürünü sergilenecek.

Sergi ve Konferanslara Özel Alan
Koleksiyon’un yeni Ankara merkezi özel konferans ve sergi alanlarıyla da dikkat çekiyor. Birçok kurumla ortaklaşa yaptığı kültürel sergilerle de bilinen marka böylece yeni yerinde daha ferah bir ortamda çok sayıda sergiye ev sahipliği yapabilecek. Yapının en üst katında bulunan özel konferans alanı birçok farklı disiplinden yaratıcı düşünürü, fikir liderini ve akademisyeni farklı kitlelerle bir araya getirecek.

Çalışma ve Alışverişe Ara Verince; Kaffa
Koleksiyon Ankara Merkez’de Kaffa Restaurant & Cafe de hizmet verecek. Koleksiyon tasarımlarıyla sunulacak tatlar çalışma ve alışveriş araları için keyifli bir mola imkanı tanıyacak. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181