Mantolama firmaları cezadan kaçamadı
Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, binaların dış cephelerine mantolama yapan bazı firmalara, çevreyi kirlettikleri gerekçesiyle ceza yazdı. Çalışma alanlarını temiz tutmayan, çevreyi kirleten ve mantolama çalışmasından arta kalan malzemeleri gelişigüzel cadde ve sokaklara bırakan üç firmaya 5326 sayılı Kabahatler Kanununun ilgili maddesi uyarınca 600’er lira para cezası kesildi.

Yasal zorunluluk sonrasında ilçede birçok apartman ve sitenin dış cephesine mantolama çalışması yaptırdığını hatırlatan Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Bütün, bu çalışmaları desteklediklerini ifade etti. Buna karşın tüm uyarılara rağmen çalışma sonrasında çevreyi kirleten firmalara ceza kesmek zorunda kaldıklarını anlatan Erol Bütün, ilçede görüntü kirliliği ve çevre kirliliği yaratan hiçbir firmaya ayrıcalık yapmayacaklarına dikkat çekti. Firmaları duyarlı olmaya davet eden Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Erol Bütün, denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181