Metropol İstanbul'da Hyundai Asansör!
Türkiye'de saygın projelere asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen bant sağlayan HMF Hyundai Asansör, Metropol İstanbul, Diyarbakır Havalimanı, Üsküdar-Çekmeköy Metro hattı, Folkart Towers, Nıdakule Ataşehır-Levent. Varyap Merıdıan, WaterGarden. Manzara Adalar, İSTMarina, İstanbul Adalet Sarayı, Yozgat Şehir Hastanesi ve Sarphan Finans Park gibi birçok farklı ve prestijli projede sahip olduğu ileri teknoloji ürünler ile fark yaratıyor.

250 METRELİK DEV PROJE: METROPOL İSTANBUL
Varyap ve GAP Ortak Girişimi tarafından İstanbul Finans Merkezi sınırları içerisinde hayata geçirilen Metropol İstanbul projesinde Hyundai Asansör ürünleri kullanılacak. 700.000 m2 inşaat alanı üzerinde gerçekleştirilen Metropol istanbul, bir rezidans, bir home ofis ve ana kule olmak üzere toplam 3 kuleden oluşuyor. Projede bulunan alışveriş caddesi Catwalk, 400 metrelik uzunluğuyla istanbul'un en moda alışveriş caddesini içinde barındıracak.

Projeye, 111 asansör, 18 yürüyen merdiven ve 4 yürüyen bant olmak üzere toplamda 133 ünite temin edilecek. Özel tasarım asansörlerin kullanıldığı projede 6 m/sn hızında da 7 adet asansör bulunuyor. Hyundai'nin akıllı asansör sistemi HELIAS teknolojisinin uygulanacağı binada kullanıcılar gitmek istedikleri katı asansöre binmeden seçiyorlar. iF Design ödüllü bu sistem; bir yandan yolcuları en uygun asansör kabinine yönlendirerek bekleme süresini en aza indiriyor, diğer yandan da enerji verimliliğini maksimuma çıkarıyor. Bu sistem sayesinde bekleme sürelerinde %25'e varan bir azalma sağlanıyor.

250 m uzunluğu ile Türkiye'nin en yüksek ilk 10 binasından ve Avrupa'nın en yüksek binalarından biri olacak olan Metropol istanbul'un en üst katında bir seyir terası bulunuyor. En tepedeki bu seyir terasına özel bir asansör temin eden Hyundai Asansör, ziyaretçilerin kesintisiz bir yolculuk ile binanın en yüksek seviyesine ulaşmasını sağlıyor.

GASTRONOMİ MERKEZİ'NE HYUNDAI İMZASI
Ziylan Group tarafından hayata geçirilen vvater Garden projesine Hyundai marka 39 asansör, 22 yürüyen merdiven ve 4 yürüyen bant temin edilecek. Ataşehir bölgesine inşa edilmekte olan proje, alışveriş merkezi, 15,000 m' lik bir extreme park ve birçok farklı restoranın bulunduğu bir gastronomi merkezi olarak konumlanıyor. Ataşehir Bölgesi'nde Varyap Meridian, Ülker Arena, Nidakule Ataşehir, Metropol istanbul gibi birçok projede işbirliği yapan Hyundai Asansör, bu proje ile beraber Finans Merkezi olan Ataşehir bölgesindeki konumunu güçlen"dirmiş oldu.

HYUNDAI ASANSÖR TÜRKİYE'DE YATIRIM YAPMAYI PLANLIYOR
Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Hyundai Asansör, aldığı yeni projelerle büyümeye devam ediyor Kore ve Çin'den sonra en buyuk pazarı Türkiye olan Hyundai. Türkiye pazarına da yatırım yapmayı planlıyor H yundaı Asansör Genel Muduru Hakan Ek, "Hyundai Asansör, Kore ve Çın den sonra en buyuk satışlarını Turkıyede gerçekleştiriyor. Çın ve Türkiye pazarına özel önem veren Hyundai, Türkiye'de yatırım yapmayı planlıyor ilerıkı dönemlerde Turkıyede üretim yapmayı da düşünen Hyundai Türkiye'yi Orta Doğu. Balkanlar ve Doğu Avrupa'yı yönetecek bir merkez olarak konumlandırmayı da hedefliyor" dedi

İnşaat Dünyası Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181