Mobilyada öğrencilere özel, indirimli yarıyıl kampanyası!
Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor. Öğrencilerin sıkılmadan ders çalışmalarını ve rahatça dinlenmelerini sağlayacak birbirinden farklı tasarımlara sahip 2016 model çocuk ve genç odalarındaki indirim avantajından yararlanmak isteyenler, İstanbul’un her iki yakasındaki Evgör mağazalarını ziyaret edebilir veya firmanın online alışveriş sitesi Evgor.com.tr adresine girerek Türkiye’nin her yerinden sipariş verebilirler.

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, daha önce okula dönüş için başlattığı kampanyayı yarıyıl tatilinde de tekrar ediyor. Firma, 2016 koleksiyonunda bulunan tüm çocuk ve genç odası takımları ile çalışma masası, araba karyola, giysi dolabı, ranza yatak gibi bütün tamamlayıcı ürünlerde sömestr tatili boyunca % 20 indirim uyguluyor.

Evgör Mobilya’nın koleksiyonunda yer alan çocuk ve genç odaları kampanya kapsamında 890 TL’den başlayan indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilir ya da Evgör mağazalarını ve www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181