Modern dünyanın altınla uyumu bu tarafta!
Altının yalnızca gösteriş ve ihtişamdan ibaret olmadığını düşünenler için üretilen Creavit Altın Serileri, kalitenin estetikle dansını kusursuz banyolarda canlandırıyor.

Creavit Altın Serileri, modern çizgilerin altın rengiyle bezendiği etkileyici görselliklerinin yanında, pratik ve konforlu tasarımlarıyla da kullanıcıların ayaklarını yerden kesiyor. Su damlasından ilham alınarak tasarlanan, dış yüzeyde oldukça ince bir form yakalayarak banyolarda şıklığı tamamlayan Drop Altın Renkli Kumanda Paneli, sudan aldığı yaşam enerjisini banyolara taşıyor. Estetik görünümüyle banyoların havasını değiştiren, duvara montajıyla banyosunda yerden tasarruf etmek isteyenleri düşünen Altın Renkli Asma Klozet, işlevsel ve konforlu yapısıyla modern banyoların vazgeçilmezlerinden oluyor. Her zevke uygun yenilikçi ve estetik bir dünya yaratmak için çalışan Creavit, ufak dokunuşlarla banyolarda harikalar yaratılmasına imkân tanıyan Altın Renkli Neo Aksesuarları ve Avangart Armatür’üyle de şık ve modern bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Sanatsız bir hayatın olamayacağı fikrinden yola çıkan Creavit, ürettiği Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor. Tam açılır çekmecesi, tabloyu andıran LED ışıklı aynası, geniş alt modülü ve aynası ile minimalist çizgilerin çekiciliğini banyolara taşıyor. Creavit, göz alıcı bir sanat eseri gibi banyoları güzelleştiren Art Banyo Mobilyası’nı, Creavit Altın Serileri ile kusursuz bir uyum içerisinde kombinleyerek gösterişten uzak bir mekân algısı içerisinde farklı tarzları buluşturuyor.

Banyosunda yeni bir bakış açısının sunacağı kusursuz güzellikleri görmek isteyen, yenilikçi ve estetik bir dünyada mükemmel uyumun peşinde olan Creavit kullanıcıları; ezber bozan, modern, renkli bir dünyada estetiğin ve duyguların uyumunu keşfediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181