Moment Beştepe HYFIX'i tercih etti!
Ankara’nın çok özel bir noktasında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin hemen karşısında, hiçbir zaman kapanmayacak manzarası ve ana arterler üzerindeki konumu ile iş dünyasına benzersiz bir çalışma ortamı sunmaya hazırlanan Moment Beştepe projesinin temel altı su ve perde yalıtımında çözüm ortağı İnterfiks Yapı Kimyasalları oldu.

Türkiye başta olmak üzere 22 ülkede, teknik ve uzman kadrosuyla birlikte önemli projelerde, lider inşaat firmalarıyla çözüm ortağı olarak çalışan ve sektörde 26. yılını geride bırakan İnterfiks Yapı Kimyasalları; Moment Beştepe projesinin temel altı su ve perde yalıtımında çözüm ortağı oldu. 

Türkiye’de ve yurt dışında birçok önemli projeyi başarıyla tamamlamış Moment Yapı A.Ş. tarafından, Ankara’nın çok özel bir noktasında toplam 330 ofisi ile 10.300 m²'lik bir alan üzerinde yapımı hızla devam eden Moment Beştepe projesinin temel altı su ve perde yalıtımında; İnterfiks’in 1997 yılında pazara sunduğu;yalnızca yüzeyi değil betonun tamamını yalıtarak beton ömrü boyunca su izolasyonu için en garantili çözümü sunan HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri tercih edildi.

Yıllar sonra dahi kendini tamir edebilen reaktif yapısından dolayı su izolasyonunda %100 performans sağlayarak korozyona karşı da en etkin çözümü sunan ve petrol türevi salgılar içermeyen HYFIX Kimyasal Su Yalıtım Sistemleri; çevre ve yer altı sularına zarar vermediği gibi yer altı şehir atık asitlerine dayanıklı yapısı ile de çevre dostu projelerin tercihi olmaya devam ediyor.

Gazete Vatan


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181