Mutfakta gizli detaylar hayatımızı kolaylaştırıyor!
Ayrıcalıklı yaşam tarzı konsepti ile hizmet veren ve dünyaca ünlü mutfak markalarını tek çatı altında toplayan AYT Home, Rational’in modern yaşamın hızına uyum sağlayan pratik dizayna sahip tasarım harikası ödüllü mutfakları ile farkını hissettiriyor.

Modern yaşama mükemmel uyum…
Günlük hayatın koşturmacası içinde pratiklik en önemli konulardan biri oldu. Özellikle her ürünün kullanıcı dostu olmasına, her detayın hayatı kolaylaştırmasına önem veriliyor ve tasarımlar da artık buna göre şekilleniyor. Rational mutfaklar, küçük ve fark yaratan detaylar ile her aşamada kolaylık sağlaması için tasarlanırken, modern çizgisinde de asla ödün vermiyor. Fonksiyonelliği tasarım ile buluşturan Rational, klasikten moderne tüm tarzlara mükemmel uyum sağlayarak mutfakları yaşam alanına dönüştürüyor.

Her köşede fark yaratıyor.
Rational’in çekmece ve raf sisteminde getirdiği yenilikler hem kullanıcı dostu bir yapı ortaya koyuyor hem de tüm projelere entegre edilebiliyor. En küçük köşelerin bile kullanılabileceği, mutfaktaki her noktanın işlevini kaybetmeden kullanılabileceği tasarımlar ile tarzını ve farkını ortaya koyan Rational mutfak, her şeyin her an el altında olmasına olanak sağlıyor. AYT Home bünyesinde bulunan, Karim Rashid tasarımı, ödüllü ve yüksek kaliteye sahip mutfakları ile Rational, ayrıcalığın altına imzasını atıyor ve yaşam tarzıyla bir adım önde olmak isteyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181