NG Kütahya Seramik sektördeki rakiplerini geride bıraktı!

Türkiye’nin sektördeki en yaygın bayi ağına sahip markası NG Kütahya Seramik 200. Mağazasını İstanbul Ümraniye’de hizmete açıyor.

NG Kütahya Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Taşkent Yapı’nın yeni mağazası 12 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te görkemli bir törenle hizmete açılıyor. Türkiye’nin dört bir yanında 200’ü bulan mağaza sayısıyla önemli bir ilke imza atan NG Kütahya Seramik sektördeki rakiplerini geride bıraktı.

NG Kütahya Seramik Kurucu Başkanı Nafi Güral ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan açılışa, iş dünyasının önemli isimlerinin katılması bekleniyor.

Modern mimarisiyle dikkat çeken mağaza, farklı yaşam alanlarının sergilendiği mekân tasarımları, seramik modasının en yeni trendleri, müşterilerinin konforu düşünülerek yaratılmış özel alanları, kafeteryası ve otoparkıyla ziyaretçilere rahat ve keyifli bir alışveriş ortamı sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181