Nuri Öztaşkın 2018 yılı yaz mobilya trendlerini açıkladı!
Yaz ayları, yaşanılan ortama renk ve hareket katma ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Dekorasyonda tercih ettiğimiz renk, desen ve mobilyalar ise sezonun yeniliklerine göre şekilleniyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Öztaşkın, 2018 yılı yaz mobilya trendlerini açıkladı. Öztaşkın “Mobilyada yaz aylarının etkisini yoğun olarak hissedeceğimiz bir sezona giriş yapıyoruz. Yazın gelişiyle birlikte mobilyalarda canlı ve dikkat çeken renkler, çiçek desenleri, geometrik çizgiler ön plana çıkıyor.’’ dedi.

Rengarenk mobilyalarla bu sezon eviniz çok enerjik olacak
Kışın kasvetli havasını dağıtan yaz ayları, beraberinde getirdiği canlı renklerle evlere dinamizm katıyor. Doğanın tüm renkleri açık tonlarla birleşerek evlere, yaza yakışır bir görünüm kazandırıyor. 2018’in rengi olarak kabul edilen mor, yazın da başrolü alarak yaşam alanlarında öncelikli olarak tercih ediliyor. Uygun renk ve malzemelerle kombinlendiğinde ortamın enerjisini yükselten mor, evinde sıcak bir hava oluşturmak isteyenlerin öncelikli seçimi olmayı sürdürüyor.

Floral desenler, naturalist bir kompozisyon sunuyor
Bu sezon mobilya trendlerinde floral desenler ön plana çıkıyor. Koltuklarda, mobilyalarda ve perdelerde yalın çizgilerle birleşen çiçek desenleri birçok alanda kendini gösteriyor. Yaşam alanlarında aydınlık, ferahlık ve enerjik yansıma yaratan floral desenler mobilyalarda naturalist bir kompozisyon sunuyor. Yaşam alanlarını canlandırmak için sade mobilyalara floral desenli yastıklar ve aksesuarlar eşlik ediyor.

Metalik parçalar lüks bir duruş vadediyor
Metalik kaplamalı eşyalar bu sezon da karşımıza çıkmaya devam ediyor. Mobilyalarınıza daha modern bir hava katmak için ahşap mobilyalar ile metalik aksanlı detayları birlikte kullanabilirsiniz. Metalik renk paletinin en modern renk tonu olarak kabul edilen dore, lüks bir görünümü mümkün kılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181