Ofis zemin kaplamalarına minimalist yaklaşım
Uluslararası yapı malzeme firmalarının seçkin ürünlerini Türkiye’de satışa sunan kibrID MATERIAL, Hollandalı Mosa firmasının iç mekanlar için ürettiği Terra Maestricht zemin kaplamalarıyla ofis projelerine estetik ve fonksiyonel çözümler getiriyor. Her tarz dekorasyona hitap eden renk ve modelleriyle ofislere sınırsız tasarım özgürlüğü sunan koleksiyon, farklı çizgisiyle Covieden ve Abbott ofislerinin zeminlerine de bütünlük kazandırdı.

Sistema tasarımı Covieden ve Abbott firmalarının giriş bölümlerinin zemininde tercih edilen Terra Maestricht, led aydınlatmalı seçeneğiyle de fonksiyon ve tasarımın uyumlu birlikteliğini ofislere taşıyor. Farklı yüzey ve aydınlatma alternatifleriyle zeminlerde çarpıcı etkiler oluşturan koleksiyon, çizilme, yıpranma ve aşınmalara karşı da yüksek direnç gösteriyor. Mimar ve iç mimarlar tarafından ticari yapılarda ve konut projelerinde sıklıkla tercih edilen karolar, ofis projelerinde de oldukça ilgi görüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181