Ofisinizi 'SİZ' tasarlayın
Hızla gelişen teknoloji ve akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte hayatlarımız mobil teknolojilerle gelişmeye başladı. Bu teknolojinin farkında olan ve hayatlarımızı kolaylaştıran mobil teknolojiler ile kendimizi uygulamalar dünyasına emanet etmiş durumdayız. Android, IOS ya da Windows gibi işletim sistemleri ve tüm işletim sistemleriyle birlikte cep telefonlarımız da uygulamalar ile günümüzü daha kolay geçirmemizi sağlıyor.

Kendi tasarımınızı yaratın!

Bir mobilya firması bu teknolojinin günlük hayatımızdaki önemini fark edip, ileri fikirli bir hamle yaparak, “Hayatı nasıl daha da kolaylaştırabiliriz ?” sorusu ile yola çıkarak, teknolojinin daha hür kullanıldığı ve insanların günlük yaşantılarında kendi ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabildiği, uygulama ortamında kendi elleriyle kendi çalışma alanlarını yani ofislerini tasarlayabileceği bir uygulama üzerinde üç seneden uzun bir süredir çalıştıktan sonra tamamen yerli sermaye ve tamamen Türk mühendislerinin tasarladığı bir uygulama geliştirdi.

Bu uygulama 10 kişilik bir ekip ile uzun süre çalışılarak ve sadece ofisinizi kendinizin tasarlayabilmenizin yanında sanal gerçeklik ile de birleştirerek eş zamanlı olarak sanal gerçeklik gözlüğüyle birlikte ofisinizin içindeymişsiniz gibi ürünlerinizi yerleştirerek kendi ofisinizin içerisinde gezebileceğiniz bir özellik yaratılmış. Bu sayede hem ofisinizi tasarlayabiliyor hem de ofisiniz içerisinde gezinerek ürünlerin yerlerini değiştirebiliyorsunuz. “Aslında masayı biraz sağa kaydırsam nasıl dururdu?” endişenizi ortadan kaldırıyor ve birkaç saniye sonra ister masanızı, ister koltuklarınızı, ister çok büyük olan dolabınızı bile Cem Yılmaz’ın hepimizi güldüren parmak hareketiyle dokunarak yerlerini değiştirebiliyorsunuz.

“Ofisini Sen Tasarla” sloganıyla yola çıkan mobilya firmasının CEO’su Ercan Sicim bu uygulama üzerinde neden bu kadar uzun zamandır çalıştıklarını şöyle dile getirdi: “Biz süreç yönetiminde en çok doğru projelendirme ve uygulamaya zaman harcayan bir şirketiz. Yüz kişilik kadromuzun yaklaşık otuzu beyaz yaka ve sadece proje ekibimizde on dört kişi görev alıyor. Bu uygulama sayesinde artık projelendirme, ürün hakkında bilgi verme, maliyet hesaplama ve her değişiklikte yeniden fiyatlama gibi kavramlar ortadan kalkıyor. Kullanıcı kendi teklifini kendisi oluşturabiliyor ve yaşamın yüzde yüz içinde bir uygulama sunuyoruz. Bu sayede proje ekibimiz artık daha güçlü müşteri desteği verirken detaylarla hem ekibimiz hem de müşterilerimiz zaman kaybetmeden nitelikli bir süreç geçirmiş oluyor. Bu sayede biz de üretim sürecimizi daha da hızlandırmış oluyoruz ve bir müşterinin teslimat süresinin %40 daha hızlı gerçekleşeceğini ön görüyoruz, böylece toplam kalite yönetimimizde büyük bir yükseliş ön görüyoruz.“

Mobilya sektöründe devrim yaratacak bu uygulama nasıl geliştirildi ?

Uygulamayı tasarlayan ekibin bölüm lideri Koray Kızılkaya’nın açıklamasına göre, bir uzmana gerek olmadan ofisinizin birkaç dakika içerisinde rahatlıkla tasarlanabiliyor. Koray Kızılkaya, bu uygulama üzerinde üç seneden uzun bir süredir çalıştıklarını ve uygulamanın şu anda çevrimiçi olduğunu belirtiyor.

Bu uygulamayı Ofisci markasıyla Mod Tasarım şirketi yapıyor. Ofiste birçok yenilikler sunan Ofisci, bu uygulamayla sektörde oldukça ses getirecek bir atılım yapmış da oluyor. Mod Tasarım, ofis kavramında bölme sistemler, ofis mobilyası, çağrı merkezi mobilyaları ve ofis tasarım hizmetlerini birlikte sunuyor. Ofisci bu yeni uygulaması sayesinde müşterisine “Showroom”a gitmeden showroom gezintisi sunuyor. Dünyada buna benzer uygulamalar olmasına rağmen Türk mühendisliğinin ve bilişim teknolojilerinin A’dan Z’ye tasarlandığı bu özel uygulama alanında öncü ve bir ilki temsil ediyor. Uygulamayı ücretsiz indirmek ve kullanmak için www.ofisinisentasarla.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181