Özgür ve zamansız; İşte dekorasyonda Hipster modası!
Son zamanların dikkat çeken terimlerinden biri "hipster"... Sıradışı görünmek, sıradışı giyinmek ve elbette sıradışı dekore etmek hipsterların ortak noktası. Eski zamanların objelerine, keyiflerine belkide en çok hayatlarında yer veren hipsterlar hiçbirşeyin sıradışı görünmesinden çekinmiyorlar...

Mesela duvar dekorasyonunda bisikleti kullanmak gibi... Yada annelerinin el emeği göznuru dantelini yatak örtüsü yapmak gibi :)

 

Denenmemişleri denemek, aslında bu burada çok güzel olur bence demenin özgür olduğu bu tarz ile dekore edilmiş evlerde eminizki herkes kendi için birşeyler bulabilir... Çünkü hipster kavramı tek bir şeye, tek bir tarza, tek bir trende bağımlı kalmamak, güzel olan herşeyi bir arada bulundurmak demek bir bakıma. 

Oturma alanlarında tek bir koltuk takımı yerine, farklı ürünleri bir araya getirebilirsiniz, odanızın bir duvarını çok beğendiğiniz ama kimsenin cesaret edemediği bir renge boyayabilirsiniz, ekoseyi ve yünlü kumaşları evinizde kullanabilirsiniz yada kitaplardan bir başucu komodini yapabilir, en sevdiğiniz fotoğrafları kapı pervanızın çevresini güzelleştirmek için kullanbilirsiniz...

Dedik ya; özgür ve zamansızsınız...

 

Tuğba Gülten / Emlak Sayfası



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181