Peli Parke sektöre yeni uygulamalar kazandırıyor!
Karadeniz Bölgesi’nin en büyük entegre orman ürünleri sanayi tesislerinden biri olan Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt Sanayi 2012 yılında yarattığı Peli Parke, ile sektörde varlığını hissettiren bir marka.

Parke sektöründe 5 yıllık gibi kısa bir sürede 5 büyük firma içinde yer almayı başaran Peli Parke, yeni uygulamalarıyla sektöre öncülük ediyor. Peli Parke’nin 2016 projeksiyonunda ön plana çıkan en önemli sorun ustalık hataları oldu. Bu hataların azaltılması adına sektörde bir ilke imza atan Peli Parke yetiştireceği özel ekiple yapılan işin kalitesini kontrol edecek. Markanın bu alanda getirdiği öne çıkan yenilik yetiştirdiği bölge sorumlularının, kendi bölgelerinde yaşıyor olmaları ve bayilerle ortak çalışmalarda bulunmaları.

Peli Parke’nin tecrübeli teknik ekibi tarafından Peli Parke üretim tesislerinde özel eğitim alacak olan servis ekibi eğitimlerinin ardından kalıcı olarak ikamet ettikleri kendi bölgelerinde hizmet verecekler. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ikamet eden 25 kişilik kadrodan ilk 7’sinin eğitimi Mart 2017’de başladı.

ANINDA ÇÖZÜM
Peli Parkenin satmış olduğu ürünle ilgili her hangi bir memnuniyetsizlik olması halinde müşteriye çok hızlı ve çözüm odaklı hizmet verebilmek adına geliştirilen bir proje. Peli Parke’nin bu yeni yapılanması markanın müşterilerine vermiş olduğu değeri göstermesi açısından önemli. Eğitim sonrası yetkili servis elemanları bölge bayileri ile koordineli olarak çalışıyor olacaklar.

BAYİLERE ONLİNE KOLAYLIK
Müşteri sorunlarına en hızlı çözümü getirebilmek için yepyeni bir hizmete daha soyunan Peli’nin bir diğer uygulaması da online sipariş hizmeti. Peli her bayisi için bilgisayar ortamında özel bir sistem kurdu. Yeni yapılanma sayesinde her bayi kendi şifresi ile girip stokları görebilecek, sipariş verebilecek, sevkiyat tarihini sistemden girip, sevkiyatın durumunun da takibini yapabilecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181