Rational ile mutfaklar doğal bir yaşam alanına dönüşüyor!
Fonksiyonelliği ve doğallığı tasarımlarında buluşturan Rational mutfak, klasikten moderne tüm tarzlara mükemmel uyum sağlıyor. Rational, her yaşam alanına uyum sağlayacak özel tasarımlara yaptığı rustik dokunuşlar ile mutfaklara doğal bir hava getiriyor. Doğadan ilham alan tasarımları ile tüm detaylarında; gizemi ve canlılığını en estetik şekilde ortaya koyan Rational, mutfakları doğal bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Şehrindeki doğa mutfağınızda!
Ferah ve soft renklerin hakim olduğu, doğanın en saf halini mutfaklara taşıyan tasarımları ile Rational, huzur dolu mutfaklar yaratırken kullanıcı dostu yapısı ile de şehrin temposunu hafifçe yavaşlatıyor. AYT Home bünyesinde bulunan, yüksek kaliteye sahip mutfakları ile pek çok ödüle sahip Rational, mutfakları ile de farkın ve ayrıcalığın altına en doğal imzayı atıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181