Romantik bir ev istermisiniz?
18. yüzyıldan kalma etkileri ile pek çok kişiyi büyüleyen romantik ev dekorasyonu evinde sıcak, samimi ve saf bir aşk havası estirmek isteyenlerin tercih ettiği tasarımlardan oluyor. Açık renklerin daha yoğun olarak kullanıldığı romantik dekorasyon mobilya tercihleri, renklerin tonları gibi unsurlar dolayısıyla country dekorasyon stili ile karıştırılabiliyor. Tamamen açık renklerin ve saflığın hâkim olduğu ortamlar oluşturmayı amaçlayan romantik stil ferah ve göz alıcı evler tasarlıyor.

Romantik Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
  • Tamamen açık renklerin birlikteliği ile oluşturulan romantik dekorasyon stili tozpembe, açık mavi, beyaz, krem, bej gibi renkleri ile dikkat çeker.
  • Geniş görünen ve ferah olan evler için romantik dekorasyon uygun bir seçim olacaktır. Açık renklerin yoğun olması daha aydınlık ve iç açıcı tasarımlar sunacaktır.
  • Bahar havasını yansıtmak ve romantik bir görüntü elde etmek için güller, renkli mineler ve begonyalar ile bezenmiş kumaşlardan mobilyalar seçilebilir. Perdelerde, oturma gruplarında ve aksesuarlarda kullanabileceğiniz çiçek desenleri romantik ev dekorasyonu için sevilen ögelerden olacaktır.
  • Ahşaptan yapılmış ve beyaz renklerin yoğun olduğu mobilyalar tercih edilebilir. Mobilyalarda yumuşaklık ve rahatlık romantik dekorasyon stili için kullanılacak ayrıntılardandır.
  • Eski İngiliz ve Fransız evlerini yansıtan mobilyalar seçildiğinde romantik ev dekorasyonu daha kolay oluşturulacaktır. Oldukça zarif ve kaliteli duran mobilyalar ile oluşturulacak olan romantik stil için dantelli, kadife ve ya tüllerden oluşan mobilyalar seçilebilir.
  • Romantik stil ile evini döşeyeceklerin seçecekleri aksesuarlar ise açık renk tonları ile uyum sağlayacak ürünlerden seçilmelidir. Mumlar, minik saksılarda canlı çiçekler, ince şamdanlar, ahşaptan oyma dekorlar, seramik biblolar oldukça güzel duracak parçalardır.
  • Açık renk abajurlar, uçuş uçuş tüllerden perdeler, güllerle bezeli kapılar, mücevher görünümlü taşlarla tasarlanmış avizeler ve aynalar tercih edilebilir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181