Sade ve çarpıcı bahçe mobilyası tasarımları!
Yaklaşık 100 farklı modelde binlerce çeşit bahçe mobilyası ürününe sahip olan L’unica’nın, 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonunda dikkat çeken parçalarından biri de yeni Fuse Köşe Takımı… Geri dönüşümlü teak ağacının dokusunu pürüzsüz çelik dokusuyla birleştiren ve ağacın doğallığına vurgu yapan L’unica’nın Fuse Köşe Takımı, dış mekanlarda ve bahçelerde yaşanacak keyifli anlara eşlik etmeye hazır.

Sert ve net çizgilere yumuşak minderlerin eşlik ettiği Fuse Köşe Takımı’nda, minderin sertliğini ve kumaşın rengini seçmek de mümkün. İki doğal materyalin yalın birleşiminden doğan çarpıcı tasarımı ve şıklığıyla bahçelerin gözdesi olmaya aday olan Fuse Köşe Takımı, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan temin edilebiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181