Seramiksan'dan Pamukkale serisi!
Ürünleri ile sektörün dikkat çeken firması olmayı sürdüren Seramiksan, geniş ürün yelpazesinden Pamukkale Serisi ile doğadan aldığı ilhamı hayatınıza taşıyor.Gözalıcı karolarla iç ve dış mekanlara uygun olarak üretilen Pamukkale Serisi mağaza, restaurant gibi yaya trafiğine daha fazla maruz kalan zeminler için kullanılabiliyor.Sırlı porselen ve mat olarak üretilen Pamukkale Serisi 60x60 cm ebatında beyaz ve dijital baskı teknolojisi ile motif desenli olarak üretiliyor.

Pamukkale Serisi ile birlikte Seramiksan’ın modern tasarımına sahip vitrifiye serilerini de birarada kullanarak banyolarda kusursuz bir görünüm sağlanıyor. Şıklığı ve rahat kullanımı arayanlar için lavaboda Aqua serisi, kare tasarımlı geometrisiyle klozet de Luna serisi ile bütünleşiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181