Seramikte ahşap doğallığı

Dekorasyonda trend yaratan çekici ürünlere imza atan Graniser Seramik, dekorasyon ürünleriyle yüksek uyum yakalayan Kentwood koleksiyonu ile mekanlara doğal ahşap görünümün farklı renklerini taşıyor. Türkiye'de ve yurtdışında yoğun beğeni kazanan Kentwood koleksiyonu, algıda farklılık yaratan çekici bir ürün olarak öne çıkıyor.  

Dört farklı renk seçeneği
Kentwood koleksiyonu Cream, Natural, Noce ve White olmak üzere dört farklı doğal ahşap rengi ile uygulandığı mekanların vazgeçilmez bir parçası oluyor. 15x90 cm ebatlarında üretilen Kentwood modelleri, doğal görünümleri sayesinde iç mekanların yanı sıra dış mekanlarda da farkındalık yaratmayı başarıyor.

Ahşabın dalgalı ve budaklı doğal dokusunu tasarıma yansıttıklarını ifade eden Graniser Seramik tasarım ekibi, dört farklı renk seçeneği ile mobilya ve dekorasyon ürünleriyle yüksek uyum yakaladıklarını belirtiyorlar.

Açıktan koyuya geçişli dört farklı renk seçeneği sayesinde aynı mekanın farklı yaşam alanlarına da çeşitlilik sunan Kentwood serisi; ofis, kafeterya, butik otel gibi mekanlar için de ideal bir seçim.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181