Seramikte ilkbahar esintileri!
Yurtbay seramik farkıyla, doğanın güçlü dokuları ile en çok vakit geçirdiğiniz yaşam alanlarınıza taze dokunuşlar getirin. Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.

Rose Wood
Evinize baharda yeni bir soluk getirmeye ne dersiniz? Rose Wood ile baharı evinize getirin. Yurtbay Seramik, ilkbahar dönemi için satışa sunduğu 15 x 90 ebatındaki Rose Wood ile dikkat çekiyor.

Soho
Banyosuyla bir adım önde olmak, sadelik içinde ihtişamı bulmak isteyenlerin tercihi: Yurtbay Seramik'ten Soho Serisi. Beyaz ve krem renklerinde, duvar kullanımına uygun, 30 x 60 ebatında olan seri, kabartmalı dokusuyla beğeni topluyor.

Condor
Tekstil dokusunun özgün yorumundan doğan, mekânları zamanda unutulmaz bir yolculuğa çıkaran Condor Serisi. Yaşam alanlarınızı hassas bir kumaş gibi işleyen Condor, 60x60 ebatında satışa sunuluyor.

Jüpiter
Banyonuzda ve dilediğiniz her yerde mermerin zarif dokusuna Jüpiter Serisi ile yer açın. Mermer görünümü ile mekânlarda doğallık ve şıklığı aynı anda yakalama fırsatı sunan Jüpiter, 30 x 90, 60 x 60 ebatlarında satışa sunuluyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181