Somfy'den perdelerinizi tek tuşla kontrol eden teknoloji!
Yaşam alanlarında olduğu gibi ofislerde de gizliliğinizi korumak, gerektiğinde güneş ışınlarını eşyalarınızdan uzak tutmak, doğal ışığı ayarlamak ve rahatsız edici yansımaları gidermek için stor perde, katlamalı perde ya da jaluzilerde en ideal çözüm olarak Somfy motorlu sistemler öne çıkıyor. Ev otomasyon sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi stor perde, katlamalı perde ve jaluzilerinizi motorlu sistemlere dönüştürerek hayatınıza ekstra konfor katıyor.

Yaşam alanlarına konfor getiren teknoloji…
Ev ve iş yerlerinde açılır-kapanır mekanizmalar için motorlar ve otomatik sistemler geliştirme konusunda dünya lideri olan Somfy, tüm iç mekanlar için stor perde, katlamalı perde ya da jaluzi türlerini motorla donatarak üstün konfor yaratıyor. Kablosuz olarak çalışan bu teknoloji sayesinde tek bir butona basmanız, evinizdeki jaluzinizi mükemmel şekilde konumlandırıp hizalayarak açmanız için yeterli oluyor. Somfy motorlar, aynı zamanda büyük pencereler, yüksek konumdaki veya ulaşılması güç gölgelikler için de ideal çözümler sunuyor. Ayrıca binanızın ön cephesindeki güneş sensörü, sizi zararlı UVA güneş ışınlarına karşı korumak için istediğiniz zaman perdelerinizi etkinleştiriyor. Yaşam alanınız yazın sıcak günlerde serin kalırken mobilyalar, halılar ve perdeler de güneş ışınlarından korunmuş oluyor.

Ofiste tek düğme ile tüm perdeler kontrolünüzde…
Somfy’nin motorlu sistem teknolojisi ile şimdi bir düğmeye basarak ofisinizdeki stor perde, katlamalı perde ya da jaluzilerinizin konumunu kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Çalışma alanınızı önceden dekore etmiş olun ya da olmayın; Somfy size uygun motorlu bir çözümü mutlaka sunuyor. Üstelik ofisinizin görsel tasarımını bozacak çirkin tel ve kablolar da bulunmuyor. Pencereleriniz ve dekorunuz kusursuz görünüyor. Perde ve jaluzileriniz hassas bir şekilde çalıştığı için daha uzun süre estetik görünümünü koruyor.

Uzaktan kumandanın düğmesine bastığınızda jaluzileriniz, ağırlığı ne kadar fazla ya da ulaşılması ne kadar zor olursa olsun yukarı ve aşağı hareket ediyor. Böylece koltuğunuzdan kalkmadan tüm jaluzilerinizi aynı anda kumanda edebilmeniz olanaklı hale geliyor. Perde ve jaluzileriniz ne zaman ve nerede isterseniz sizi ve ofisinizi meraklı gözlerden koruyor. Gün ışığı seviyesini, kitap okurken ya da rahatsız edici yansımalar olmadan projeksiyonda sunum yapabilmek için gerektiği şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca Somfy ile perde ve jaluzileriniz, ofis mobilyalarınızı zararlı ışınlardan korumak için gün ışığına otomatik olarak tepki de verebiliyor. My fonksiyonu, merkezi bir uzaktan kumanda ile tüm perdelerinizi mükemmel bir şekilde hizalamanıza olanak sağlıyor.

Somfy Tahoma-Serenity teknolojisi ister evde ister ofiste olsun, bağlı tüm nesnelerinizi yönetiyor, perdelerinizi merkezileştiriyor, alarmınızı ve tüm Somfy donanımınızı bir tabletten ya da akıllı telefondan etkinleştirmenize imkan sağlıyor. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181