Türkiye’nin ilk renkli parkesi “Vintage Collection”
“Peli Parke” tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bir teknik olan yüzeye sağlanan yüksek çizilmezlik değeri ile üretilen Türkiye’nin ilk renkli parkesi “Vintage Collection” ; kırmızı, yeşil, sarı, mor ve mavi renk alternatifleriyle mekanları renklendirmeye hazır.

Modern ve nostaljik çizgileri buluştururken birbirinden canlı renkleriyle mekanların çehresini değiştirecek olan koleksiyon; sigara ateşine, gün ışığına, noktasal darbelere, çizilmelere karşı dayanıklı yapısı ve parkenin ömrünü uzatan yüksek aşınma yüzeyi ile dikkat çekiyor.

Sıra dışı görünümüyle mekanlara değer katan “Vintage Collection” farklı kıvrımları ile döşendiği ortamlarda kendini hissettirecek. İddialı renkleriyle farklı bir stil sunan koleksiyon; hem trend hem moda renkleri zemine taşırken kendine has tarzıyla da mekanlara ayrıcalık katacak.

İlk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Intermob 2015 Fuarı'nda sergilenen koleksiyon fuarın en ilgi çeken ürünleri arasında yer almıştı. Yoğun zemin hareketlerine maruz kalan işyerleri için de bir yenilik sunan koleksiyon, sınıfının en yüksek çizilme değeri ile pazarda yerini korumayı hedeflemektedir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181