Turkuaz Seramik Diriliş Ertuğrul’un Ana Sponsoru Oldu
Geliştirdiği ürün ve yeniliklerle dünya vitrifiye sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Turkuaz Seramik, Türk tarihine ışık tutan senaryosu ve aksiyon sahneleriyle dikkat çeken TRT1 dizisi Diriliş ‘Ertuğrul’un bir yıl boyunca ana sponsoru olacak.

İkinci sezonu başlayan ve başrolünü Engin Altan Düzyatan’ın oynadığı Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisi, Orta Asya bozkırlarından kopup Anadolu topraklarına gelen Türk boylarından biri olan Kayı Boyu’nun hikâyesini anlatıyor. 250 kişilik çekim ekibi, kurulan devasa platoları, incelikle hazırlanmış dekor ve kostümleri ile Diriliş ‘Ertuğrul’ Türk dizi tarihinin en büyük prodüksiyonlarından biri olarak görülüyor.

Diriliş Ertuğrul Künye

Yapım: Tekden Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Metin Günay
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ.

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Uğur Güneş, Didem Balçın, Esra Bilgiç, Burcu Kıratlı, Barış Bağcı, Hüseyin Özay, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner, Nurettin Sönmez, Osman Soykut, Tolga Sala, Zeynep Kızıltan, Mehmet Polat, Muharrem Özcan, Çağlar Yiğitoğulları, Kaptan Gürman, Emre Ozan, Atilla Kılıç, Gökhan Karacık, Celal Al, Edip Zeydan, Gökhan Oskay, Melih Özdoğan,Ve Ayberk Pekcan,Ve Evrim Solmaz Ve Mehmet Çevik 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181