Turkuaz Seramik Unicera’da fark yaratacak!
Vitrifiye sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Turkuaz Seramik banyolarda trendleri belirlemeye devam ediyor. İddialı ve özgün ürünleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Turkuaz Seramik, bu yıl 28.’si düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen seramik markalarının katıldığı Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ürünlerini sergileyecek. Firma, inovasyon ve fonksiyonelliği buluşturan geniş ürün yelpazesi ile fuarın iddialı firmaları arasında yer almayı hedefliyor.

Turkuaz Seramik Marka ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Rabia Özkaya Aslaner, Unicera’nın hem seramik hem de vitrifiye firmaları için çok önemli bir etkinlik olduğunu belirtti. Fuar için hazırlıklarının devam ettiğini belirten Aslaner, Bu sene de Unicera’nın yıldızı Turkuaz Seramik olacağını söyledi. Aslaner sözlerine şöyle devam etti; “Unicera bizim sektörümüzün lokomotiflerinden biri. Uluslararası rekabet gücünün sergilendiği önemli oluşumların başında yer alıyor. Turkuaz Seramik olarak bizim amacımız Türkiye’nin bilinirliğini arttırmak. Ürünlerimizi fuarda hem yerli hem de yabancı firmalara tanıtmayı hedefliyoruz. Sürekli yeni ve yenilikçi ürünler sunarak markamızın adını daha geniş kitlelere duyurmaktayız” dedi. Turkuaz Seramik Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da 23-27 Şubat tarihleri arasında 3 nolu salondaki 320 numaralı standında, Özel Koleksiyonlarını katılımcıların beğenisine sunacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181