Yüzde 35’e varan indirimle içinizi ısıtacak!
Daikin’in üstün teknoloji ve enerji verimliliğine sahip cihazları ile iklimlendirmede tasarruf ve konfor arayanları buluşturacak 2015 yıl sonu kampanyası, yüzde 20+15’e varan indirimler sunuyor.

Dünya iklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, kış sezonunu sadece geniş bir ürün gamı ile değil, müşterilerini mutlu edecek indirimlerle karşıladı. Üstün teknolojik özelliklere sahip klimaları ile dört mevsim iklimlendirme konforu sunan Daikin, 2015 yılını yüzde 20 + yüzde 15’e varan bir indirim kampanyası ile uğurluyor.

Kış aylarında ısıtma konforunun klima ile kesintisiz olarak sağlanabileceğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan kampanya Daikin’in en beğenilen 5 modelini kapsıyor. Bir yandan enerji tasarrufu yapıp, diğer yandan kışı sıcak, yazı serin serin yaşamak isteyenler Daikin’in 2015 yıl sonu indirim kampanyasından 30 Kasım tarihine kadar yararlanabilecek.

Daikin’in sezonsal verimlilik kriterlerine göre üretilen Kaira, Tegora, Miyora, Shira ve Emura split klima modellerine yüzde 35’e varan indirim uyguluyor. Yapı Kredi WorldCard sahiplerine hem indirim hem de taksit olanağı sunan Daikin, bu avantajdan yararlanmak isteyenleri 9 taksit veya 2 ay erteleme ile klima sahibi yapıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181