Bursa Mevlana kentsel dönüşüm son durum! Kasım 2018
Yıldırım'da Mevlana ve Ulus Mahalleleri'nda inşa edilen ​Bursa Mevlana kentsel dönüşüm son durum Kasım 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

Bursa Mevlana kentsel dönüşüm son durum Kasım 2018 detayları şu şekilde; Bursa Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabı olan Hümahatun Evleri Bursa'da satışlar başladı. Etap etap hayata geçirilen Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşüm projesi Hümahatun Evleri anahtar teslimleri 30 Kasım 2018'de gerçekleştirilecek.

Yıldırım Belediyesi tarafından çalışmaların hızla devam ettiği Mevlana Ulus Hümahatun Evleri ihale yolu ile satışa çıktı. Mülkiyeti Yıldırım Belediyesine ait olan 3+1 ve 2+1 daire tipinde olan 87 adet konutun satışı 27 Aralık 2018 tarihinde sona erecek.

Yakın doğu çevre yolu orta noktasında konumlandırılan Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 bin konut,sosyal donatı alanları, turizm bölgeleri ve ticaret alanları da yer alıyor. Plan, tasarım ve imar uygulama süreçleri tamamlanan dönüşüm projesinin yüzde 55'i yeşil alan ve peyzaj alanına ayrılıyor. 

36 bin metrekarelik konut alanının bulunduğu Bursa Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesinde 26 bin 500 metrekarelik alanda ticaret ve ofis alanlarının dışındaki bölümlerde yer alacak turizm, sağlık, eğitim, spor, sosyal, kültürel ve ibadet alanları ile yollar bulunuyor. 

Bursa Mevlana kentsel dönüşüm son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181