Hümahatun Evleri fiyatları!
36 bin metrekarelik konut alanının bulunduğu Hümahatun Evleri fiyatları sizler için araştırdık.

Kentsel dönüşüm kapsamında etap etap hayata geçirilen Hümahatun Evleri fiyatları belli oldu. Anahtar teslimlerinin başladığı Hüma Hatun Evleri fiyat bilgisi şu şekilde;

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Yıldırım Hüma Hatun Evleri fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. Yarısı peşin kalanı 24 ay taksitle ödeme seçeneğinin sunulduğu projede satışlar başladı.

Bursa Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesinde 26 bin 500 metrekarelik alanda ticaret ve ofis alanlarının dışındaki bölümlerde yer alacak turizm, sağlık, eğitim, spor, sosyal, kültürel ve ibadet alanları ile yollar bulunuyor. 11 Eylül Bulvarı’nın üzerinde yer alan kentsel dönüşüm projesinde 4 bin konut,sosyal donatı alanları, turizm bölgeleri ve ticaret alanları da yer alıyor.

Hümahatun Evleri fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU /EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181