Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi örnek olacak
Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projeleri ile Yıldırım'daki kaçak ve riskli yapıları yıkarak yeni bir Yıldırım inşaa etmeyi planlayan Yıldırım Belediyesi, sağlıklı ve modern bir kentsel dönüşüm için çalışmalarını hızlandırdı.

Tüm çalışmalarını "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesi ile şekillendirdiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, insanlara en iyi yaşam imkanlarını sunmak için tasarlanan projenin sonraki çalışmalarda içinde örnek teşkil edeceğini ifade ederek, "Bizim kentsel dönüşüm çalışmalarımız bu bölgemizle sınırlı kalmayacak. Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projelerinin dışında Yiğitler, Esenevler, Teferrüç, Piremir, Sıracevizler, Mimar Sinan, Ortabağlar, Vatan, 152 Evler, Beyazıt gibi farklı mahallelerimizde de devam edecek. Bu mahallelerde yaşayan hemşerilerimiz ile görüşerek, onların ihtiyaçları ve taleplerini de göz önünde bulundurarak yeni yaşam alanları oluşturacağız. Bu çalışmalarımızda Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projemiz bizim rol modelimiz olacak. İnsanlarımıza, güvenli, sağlıklı, modern yaşam alanları hazırlarken, Yıldırım'ın marka değerini de yükselteceğiz" ifadelerini kullandı.

Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181